Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet rávenni egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet rávenni egy pasit arra, hogy olyan ajándékot vegyen ami egy nőnek is tetszik?

Figyelt kérdés
Igazából abban sem vagyok biztos, hogy fog az eszébe jutni a szülinapom, vagy a házassági évfordulónk. A vágott virágot utálom...

2013. szept. 10. 11:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy kinyisd a szádat, hogy mit szeretnél! Mert az mekkora gáz már ugye? Tudjátok, ha !egyszer! elmondanátok a párotoknak, hogy mit szeretnétek...

Tisztára mint faterom... Ő is elvárja a gondolatolvasást.

2013. szept. 10. 11:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell CSOKIT venni, mer' azt mindenki szereti.
2013. szept. 10. 12:06
 13/23 anonim ***** válasza:
:D Miért gondolják a nők,h ők tudják, h mit szeretne pl a párjuk férjük?Ahogy mi nem tudjuk eltalálni azt, h mi tetszik nektek és, h mit szeretnétek, ha nem mondjátok,úgy ti se tudjátok eltalálni, h nekünk mi kell.A 100-ik nyakkendő,parfüm és 1 fénykép -.-" 1 keretben szintén nem okoz nekünk örömet.Még ha ti így is gondoljátok.A gesztus a lényeg,maradjunk ennyiben!
2013. szept. 10. 12:31
 14/23 A kérdező kommentje:

Te jó ég... Azt hittem megesztek!

Megpróbálom kiszűrni a használható válaszokat. Reméltem, hogy a férfiaktól is kapok értelmes visszajelzést, egyben köszönöm nekik és azoknak akik segíteni akartak.

2013. szept. 10. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Igazából kommunikáció kérdése az egész. Az én exem leírta egy listában, hogy miket szeret (pl: fehérnemű, mérettel együtt stb.) és így lehetett válogatni.

A férfiak egyszerűek: elmondod mit akarsz és teljesítik.

2013. szept. 10. 13:22
 16/23 anonim válasza:
Az én lányom elküldte a pasijának, hogy mik a kedvenc termékei a meskán ( [link] ), és boldog volt mindenki. A srác örült a legjobban :)
2013. szept. 10. 13:43
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, először kedvenc termékeket kell gyűjtenem :)... de ahogy nézem, ez itt nem lesz nehéz...
2013. szept. 10. 13:54
 18/23 anonim válasza:
100%

Istenem , sosem felejtem el->

Exem tudtomra adta (anno mikor még sláger volt) hogy neki Thomas Sabo karkötő kell. Elmentünk a westendbe, azt mondta megvár a kocsiban,h meglepetés legyen melyiket választom. Bementem , átverekedtem magam a tinilányok púderfelhőjén és a világ teljes parfűm armadáján (keverve) :D És mikor kifele jövet átadtam neki az ajándékát akkor olyan hisztibe kezdett,hogy az nem emberi mondván,hogy pont a legcsúnyábbat hoztam el és neki ez nem kell. (bibaszt orvosi fém karkötő, gagyi akasztókkal 20.000-ért) Adtam neki még egy 10est meg a blokkot,h cserélje be olyanra amilyet szeretne és mire kijött Én már otthon voltam. Ez volt az utolsó ilyen alkalom ... Manapság kapnak valamit ami ha tetszik akkor tetszik , ha nem akkor nem és ennyi .

Kicsit el van korcsul ez a mai világ ilyen téren szerintem .

Kérdezőnek: Szerintem ha szereted őt akkor a legapróbb 20 forintos csecsebecse is rengeteget ér ha tőle kapod...

2013. szept. 18. 12:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, neked aztan nem semmi h.lye p.csa nod lehetett akkoriban! Mert ilyet normalis no nem csinal.
2013. szept. 18. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:

A férfiaktól már kaptál értelmes visszajelzést és tőlem is kapsz.

Barátnőm szülinapom előtt megkérdezte, hogy milyen tortát szeretnék, és van e bármi kívánságom ajándékra, és megmondta, hogy semmi nagyot nem tud adni, de egy vacsit bevállal (nem kettesben hanem 10 fős vendégség). És láss csodát, kvrvajó szülinapom volt. :)

2013. szept. 18. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!