Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rávenni egy pasit arra, hogy olyan ajándékot vegyen ami egy nőnek is tetszik?
Nehogy kinyisd a szádat, hogy mit szeretnél! Mert az mekkora gáz már ugye? Tudjátok, ha !egyszer! elmondanátok a párotoknak, hogy mit szeretnétek...
Tisztára mint faterom... Ő is elvárja a gondolatolvasást.
Te jó ég... Azt hittem megesztek!
Megpróbálom kiszűrni a használható válaszokat. Reméltem, hogy a férfiaktól is kapok értelmes visszajelzést, egyben köszönöm nekik és azoknak akik segíteni akartak.
Igazából kommunikáció kérdése az egész. Az én exem leírta egy listában, hogy miket szeret (pl: fehérnemű, mérettel együtt stb.) és így lehetett válogatni.
A férfiak egyszerűek: elmondod mit akarsz és teljesítik.
Istenem , sosem felejtem el->
Exem tudtomra adta (anno mikor még sláger volt) hogy neki Thomas Sabo karkötő kell. Elmentünk a westendbe, azt mondta megvár a kocsiban,h meglepetés legyen melyiket választom. Bementem , átverekedtem magam a tinilányok púderfelhőjén és a világ teljes parfűm armadáján (keverve) :D És mikor kifele jövet átadtam neki az ajándékát akkor olyan hisztibe kezdett,hogy az nem emberi mondván,hogy pont a legcsúnyábbat hoztam el és neki ez nem kell. (bibaszt orvosi fém karkötő, gagyi akasztókkal 20.000-ért) Adtam neki még egy 10est meg a blokkot,h cserélje be olyanra amilyet szeretne és mire kijött Én már otthon voltam. Ez volt az utolsó ilyen alkalom ... Manapság kapnak valamit ami ha tetszik akkor tetszik , ha nem akkor nem és ennyi .
Kicsit el van korcsul ez a mai világ ilyen téren szerintem .
Kérdezőnek: Szerintem ha szereted őt akkor a legapróbb 20 forintos csecsebecse is rengeteget ér ha tőle kapod...
A férfiaktól már kaptál értelmes visszajelzést és tőlem is kapsz.
Barátnőm szülinapom előtt megkérdezte, hogy milyen tortát szeretnék, és van e bármi kívánságom ajándékra, és megmondta, hogy semmi nagyot nem tud adni, de egy vacsit bevállal (nem kettesben hanem 10 fős vendégség). És láss csodát, kvrvajó szülinapom volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!