Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többre vágyom. Mit tegyek?
Nagyon szeretem a páromat, 2 éve vagyunk együtt, el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Nem élünk együtt még, mert egyetemista vagyok. Nagyon jól megvagyunk, csak ritkán vitázunk, elmondhatom róla, hogy Ő az igazi, a tökéletes.
De egyvalami mégis hiányzik belőle...a romantika. Néha annyira jól esne, ha elvinne egy szállodába egy romantikus estét eltölteni, meglepne rózsával, vagy 3. évfordulónkon kirakná gyertyákkal a 3-ast. Engem ilyen dolgok annyira lenyűgöznek!
Próbáltam már beszélni vele erről, de sosem mondtam el neki ilyen nyíltan, csak céloztam rá.
Nagyon szeretem őt, és sosem gondolnék arra, hogy esetleg emiatt elhagyom őt.
Tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Ki kellene nyitnod a pofikádat.
Nagy igazságot mondott a 4-es.
A kérdező a problémát nem megoldani akarja, hanem generálni.
Egy cipőben járunk, nekem sem a legromantikusabb a barátom. Én már megtettem a lépést felé, egyszerűen közöltem vele, hogy néha aranyos lenne, ha meglepne valamivel, vagy majd ez a gyertyás dolog... Meg mondhatna néha valami olyan romantikusat is (na nem a kis mézes mackóm, édes kicsi egyetlen szívtipróm). Szerintem vette a lapot, mert nem mindig ugyan, nem 180°-os fordulattal, de csinál ilyesmiket. Szóval neked is azt tudom javasolni, hogy mondd meg konkrétan. Lehet úgy fog tűnni, hogy most ezt csak azért fogja csinálni, mert te megkérted, de ha nem mondod, hogy vegye észre? Ha neki ez a megszokott, a normális, nem tudja, hogy te változást szeretnél.
Gondolom, ha kenyeret szeretnél venni, akkor sem addig nézel a kenyérre, amíg beugrik a kosárba és kifizeti magát, hanem teszel érte. Na ebben is így!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!