Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik 1 lány DE :S -->?
Gimnázium után most elkerültem fősulira Pestre... megismerkedtem sok mindenkivel lányok fiúk vegyesen...
és hát megláttam őt --> hűűűhaaa első gondolatom :D
pár hét után beszélgettünk is együtt jöttünk haza (kiderült nagyjából 1 helyen lakunk)
beszélgettünk nevettetem nevetett mosolygott :) én is nevettem... :D
igazából nem is én mentem oda hozzá, hanem mikor vége volt az előadásnak 2 csoport társammal sétáltunk a buszmeg felé... ő meg mint a gyorsvonat elsuhant mellettünk köszönt mi is köszöntünk... azt később kiderült ő is azzal a busszal megy mint én... nah köszöntem neki megint leültem mellé és itt ismerkedtünk meg :)
beszélgettünk, amúgy nagyon érdekes hangja van olyan jó volt hallgatni, és ahogy mosolyog....
nah velem ilyen még nem történt hogy 1 lány ennyire megtetszett volna...
és jött a fekete leves sok mindent megtudtam róla köztük azt is hogy van barátja... pfff
mondjuk sejthettem volna... tényleg nagyon szép lány de nem csak külsőleg :)
nah már most a legkevésbé se hiányzik 1 féltékenykedő barát :S
de szeretnék vele minél több időt tölteni (olyan jó vele lenni...)
és hát magamba se vagyok biztos egyszerűen nem tudom magam elképzelni 1 párkapcsolatba... nem azért mer más lányok is tetszenek...
soha nem volt soha hosszú kapcsolatom... főleg nem olyan valakivel akinek van barátja :S
váá olyan nehéz ez a helyzet... ráadásul azt se tudom hogy mint fiú bejövök e neki :/ az 1 dolog hogy együtt jól elvagyunk de ez még semmi lehet csak barátként, ismerősként tekint rám :/ de ugyan akkor mégis mint ha egy kicsit több lenne, ismerek más lányokat is akiknek van barátjuk ők nem így viselkednek... de lehet hogy neki ilyen a személyisége NEM TUDOM :D semmit nem tudok
másik baj ő 1 kicsit magasabb mint én :S nem sokkal max 3 cm :/
szerintetek mit kéne csinálni ilyen helyzetben?

:) olyan kedvesen elmélkedsz rajta.. aranyos vagy, jó olvasni.
szerintem próbálkozz, nincs vesztenivalód, nem biztos, hogy a lány elkötelezte magát a mostani barátjánál, ha beszélgettek erről, úgyis kiderül..

Ha valakit kedvelek, akkor nem akarom tönkretenni a párkapcsolatát. Örülök, ha boldog.
Ha nem boldog a barátjával, az már nehezebb kérdés.

egyszerű. nyomulj aztán ha jön a féltékenykedő barát akkor kiütöd:D
nanem ám
de finoman bokolgathatsz és hátha kis idő után meggondolja a kapcsolatát a másik gyerekkel:)

ha úgy érzed hogy kell neked, próbálkozz be. nem nagy dolog ha a lány jobban érzi magát veled dobja a barátját...
amiből le fog jönni hogy mi a helyzet, ha eljutsz vele, legalább a csók elejéig. aztán rákérdezhetsz hogy, ő hogy gondolja. azt vagy dobja a barátját vagy nem. de vállald be azt is hogy szembejöhet az ex-e az utcán. vagy visszajárhat a csaj ...ozni az exhez.
nyers voltam, de nekem ez a véleményem

még 1, a magasság nem számít. a 3 cm semmi. bár kérdés hogy magassarkúban volt a csaj, vagy nem :D
de kifa hogy ki mit gondol, ha neked tetszik akkor az a lényeg...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!