Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a menő, pénzes, gazdag, nagy dumás, srácoknak lehet csinos, szép és okos barátnője?
Hat fiuk, tudjatok itt a baj. Azt hiszitek az Istenes Bence az etalon... es ilyenne is formaljatok magatokat aztan csodalkoztok hogy nem kelletek a noknek. Istenes Bence a tinikislanyok alma... nem a noke.
De mindegy... aki mar rinyalassal kezdi az regen rossz.
A 18. válaszolóval értek egyet amúgy.
Megnéztem, hogy ki ez az Istenes Bence (eddig nem is hallottam róla), hát egyáltalán nem jön be... Kérdező, ha te átlagos vagy, akkor neked miért nem jó az átlagos nő? Miért akarsz akkor te szép, csinos és okos lányt? Már azzal elástad magad előttem, hogy az első két szempontod az, hogy szép és csinos. A valódi felszínesek nem a nők, hanem ti vagytok. Akiknek ezek a szempontok egy párkeresésnél, hogy szép meg csinos legyen. Nekem egy embernél sem szempont az, hogy hogy néz ki, szép -e, vagy sem a többség szerint. Számomra egy ember vonzósága a kisugárzásban, a mimikában, a viselkedésben nyilvánul meg. Nálam az első szempont az, hogy okos legyen, de ugyanakkor nem antiszociális és besz*ri alak. Nem szeretem a felszínes embereket, mert én sem vagyok az. A külső szempontjából nekem mindössze az a fontos, hogy ápolt legyen és normálisan öltözzön (mindenféle hülye feliratos meg rikító színű póló nélkül), illetve rövid haja és szép fogai legyenek, meg ne legyen hájas, vagy túl sovány. Nem kell a kigyúrtság. Úgy gondolom, hogy ezek nem utópikus elvárások. Belsőleg sokkal nagyobbak az elvárásaim és pont itt kezdődik a gond. Vagyok olyan "hülye", hogy azt várom el, amit nyújtani tudok és bizony nagyon kevesen tudnak megfelelni... Gáz!
Csak a menő, pénzes, gazdag, nagy dumás, jól kinéző srácoknak lehet csinos, szép és okos barátnője?
Ha ezek közül egyikkel sem rendelkezel, mi az amiért szerinted akarhatnának tőled valamit is a nők? Mit tudsz nyújtani nekik? Semmit? Akkor meg is van a válasz.
Ha ELVAROD hogy a csajod csinos, okos es szep legyen... akkor neked is minimum ennyit kene hoznod!!!
Mar megbocsajts, de ha en odafigyelek arra hogy csinos legyek, tanulok azert hogy okos legyek es igenyes vagyok a szepsegre akkor miert kene leallnom egy olyannal aki ezt nem teszi meg?
Komolyan sracok miert kene egy igenyes szep csajnak leallnia egy zsiroshaju nyeszlettel???
Nem egyeznek meg az ertekrendjeink!
Amugy meg jo kis anyagi parhuzamot vonsz akozott hogy a pasi igenyes meg magabiztos "meno gazdag, penzes, nagydumas"
a gazdag meg a penzes ugyanazt jelenti de mindegy.
Es igen, minden lany feneket Mercedesszel furikazzak... masoknak mar eselyuk sincs... hagyjuk mar konyorgom!
Inkabb a hisztit kene abbahagyni es csinalnod kene magaddal valamit!
Elgondolkodni hogy a masik 7 milliard a hibas azert amiert neked nincs csajod, vagy szimplan a te hozzaallasod xar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!