Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a menő, pénzes, gazdag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a menő, pénzes, gazdag, nagy dumás, srácoknak lehet csinos, szép és okos barátnője?

Figyelt kérdés
Aki nem rendelkezik pénzel, nem menő, és nem olyan nagy a dumája az felejtse is el ezeket a lányokat?

2013. szept. 9. 18:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Engem szépnek, csinosnak mondanak, okos talán vagyok, bár ezt nem az én tisztem eldönteni, a barátom (és az összes többi exem) nem gazdag, pénzes, némelyik exem nem is nézett ki valami hú-de-milyen jól, de az fontos volt, hogy szavakkal el tudjanak kápráztatni- ami sikerült is nekik. Csak a külsejébe nem szeretek bele. A pasik itt furán gondolkodnak- elvégre, a férfiak azok, akik vizuális beállítottságúak, akiknek egy pucér nős képre már áll a farkuk, a nők közül (szerintem) nagyon kevés van, aki pusztán a külseje miatt gerjed valakire. Ha címlapmodell a pasi, de kinyitja a száját, és kiderül, hogy mennyire üres belülről, én még bottal se piszkálnám meg, max bekötném a száját és egy éjszakát eltöltenék vele, de lehet, még azt sem. Párkapcsolatra elsősorban a személyisége miatt lesz alkalmas valaki, nem holmi anyagias dolgok vagy a külső (amely köztudottan törékeny kincs, és nagyonis múlandó) miatt.

Pontozzatok le, de ha ti vagytok olyan balfácánok, hogy csak olyan lányokkal kezdtek, akik a pénzen és a külsőn nem látnak tovább, akkor az nem a női nem egészének hibája, hanem csakis a tiétek. Képzeljétek, léteznek normális nők is, nem csak felszínes tiniribik.

2013. szept. 9. 19:31
 12/26 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy sok olyan megjegyzést kapok hogy ilyen olyan szép vagyok...mindemellett főiskolára járok, szóval nem vagyok buta. A párom pedig senem pénzes, senem gazdag, senem nagy dumás :) Szóval a kérdés megcáfolva :)
2013. szept. 9. 19:40
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor bármelyik srácnak lehet csinos, szép és okos barátnője.
2013. szept. 9. 19:42
 14/26 anonim ***** válasza:
Nincs megcáfolva, mert a barátod szép, vagy legalábbis neked tetszik. Ami a kérdezőről nem mondható el.
2013. szept. 9. 19:42
 15/26 Noydra ***** válasza:
Igen kérdező lehet. Ha elhiszed elhiszed, ha nem, nyomorogj úgy, mint az oldal látogatóinak nagy része...
2013. szept. 9. 19:44
 16/26 anonim ***** válasza:

"Nincs megcáfolva, mert a barátod szép, vagy legalábbis neked tetszik. Ami a kérdezőről nem mondható el."

Az igazat megvallva, a párom nem a szőke herceg fehér lovon...sőt nem egy barátnőm megmondta őszintén, hogy nem helyes. De számomra Ő a minden! És nekem csak ez számít.

Amit írtam, azt annak alapján írtam, ahogy a külvilág lát minket, nem az alapján ahogy én látom a párom! :) De ha ezért lepontoztak...hát istenem, pacsi az irigyeknek :)

2013. szept. 9. 19:45
 17/26 A kérdező kommentje:
El hiszem mert magam is úgy gondolom, csak kíváncsi voltam, hogy mások hogyan vélekednek.
2013. szept. 9. 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:
Már bocs de az anyja ***ája mindnek aki ilyen kérdést tesz fel. Pont azért a pénzes, menő, jóképű pasi kell a legtöbb lánynak, amiért a legtöbb srácnak a "csinos, szép, okos barátnő". Miért válasszon egy átlagosnál szebb/okosabb lány egy átlagos pasit, ha kap jobbat is? Te átlagos pasi létedre nem elégszel meg egy átlagos lánnyal.... érted hogy mi bajom az elgondolásoddal. Átlagos srácnak járna átlagon felüli lány szerinted, de átlagon felüli lányoknak a szemére hányjátok hogy nem elégedik meg egy átlagos sráccal...
2013. szept. 9. 22:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Rám még nem panaszkodtak, hogy csúnya vagyok és nem jó az alakom. És azt sem mondták még, hogy unintelligens vagyok. De én tisztában is vagyok az értékeimmel és a rossz tulajdonságaimmal is persze, szóval én el merem mondani magamról, hogy okosnak tényleg okos vagyok, szépségversenyt nem nyerhetnék ugyan, de nem vagyok csúnya.

Mellesleg nem bírom a nagy dumás, pénzelős csávókat. Inkább a szerény, jó fej, humorosak jönnek be.

Szóval a kérdésedre válaszolva: nem.

De ha te a külsőre mész, az már rég baj. A belső tulajdonságok listája pedig nem abban merül ki, hogy okos. Attól függ, kinek a szintjén okos.

Inkább azt keresd, akit a szíved választ, ne a külsőt üldözd!

2013. szept. 9. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyébként meg igaz, hogy sok esetben nem ezen múlik sőt igazából aki tényleg okos az biztos nem a nagydumás, menőző, (új)gazdag amúgy meg földbuta esetleg még mellé kőbunkó pasasokra bukik. Csak valószínűnek tartom, hogy az a réteg akikről a kérdésben szó van lányok, ugyanolyan felszínesek mint a kérdező, hát én nem tartom ezt helyesnek, sem vonzónak, de mindenkinek szive joga eldönteni hogy mi alapján keres párt. És ha valaki annyira jól néz ki hogy megteheti hogy egy gazdag menő pasit fog magának, mert neki az a fontos akkor miért ne tenné. A kérdező is inkább egy csinos szép lánnyal járna mint egy átlagos vagy csúnyával... semmi különbséget nem látok jellem szempontjából. Egyformán sekélyesek vagytok, a különbség az hogy a sekélyes jócsaj válogathat neki tetsző pasit, a sekélyes béna pasi meg így járt...
2013. szept. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!