Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a menő, pénzes, gazdag, nagy dumás, srácoknak lehet csinos, szép és okos barátnője?
Engem szépnek, csinosnak mondanak, okos talán vagyok, bár ezt nem az én tisztem eldönteni, a barátom (és az összes többi exem) nem gazdag, pénzes, némelyik exem nem is nézett ki valami hú-de-milyen jól, de az fontos volt, hogy szavakkal el tudjanak kápráztatni- ami sikerült is nekik. Csak a külsejébe nem szeretek bele. A pasik itt furán gondolkodnak- elvégre, a férfiak azok, akik vizuális beállítottságúak, akiknek egy pucér nős képre már áll a farkuk, a nők közül (szerintem) nagyon kevés van, aki pusztán a külseje miatt gerjed valakire. Ha címlapmodell a pasi, de kinyitja a száját, és kiderül, hogy mennyire üres belülről, én még bottal se piszkálnám meg, max bekötném a száját és egy éjszakát eltöltenék vele, de lehet, még azt sem. Párkapcsolatra elsősorban a személyisége miatt lesz alkalmas valaki, nem holmi anyagias dolgok vagy a külső (amely köztudottan törékeny kincs, és nagyonis múlandó) miatt.
Pontozzatok le, de ha ti vagytok olyan balfácánok, hogy csak olyan lányokkal kezdtek, akik a pénzen és a külsőn nem látnak tovább, akkor az nem a női nem egészének hibája, hanem csakis a tiétek. Képzeljétek, léteznek normális nők is, nem csak felszínes tiniribik.
"Nincs megcáfolva, mert a barátod szép, vagy legalábbis neked tetszik. Ami a kérdezőről nem mondható el."
Az igazat megvallva, a párom nem a szőke herceg fehér lovon...sőt nem egy barátnőm megmondta őszintén, hogy nem helyes. De számomra Ő a minden! És nekem csak ez számít.
Amit írtam, azt annak alapján írtam, ahogy a külvilág lát minket, nem az alapján ahogy én látom a párom! :) De ha ezért lepontoztak...hát istenem, pacsi az irigyeknek :)
Rám még nem panaszkodtak, hogy csúnya vagyok és nem jó az alakom. És azt sem mondták még, hogy unintelligens vagyok. De én tisztában is vagyok az értékeimmel és a rossz tulajdonságaimmal is persze, szóval én el merem mondani magamról, hogy okosnak tényleg okos vagyok, szépségversenyt nem nyerhetnék ugyan, de nem vagyok csúnya.
Mellesleg nem bírom a nagy dumás, pénzelős csávókat. Inkább a szerény, jó fej, humorosak jönnek be.
Szóval a kérdésedre válaszolva: nem.
De ha te a külsőre mész, az már rég baj. A belső tulajdonságok listája pedig nem abban merül ki, hogy okos. Attól függ, kinek a szintjén okos.
Inkább azt keresd, akit a szíved választ, ne a külsőt üldözd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!