Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul főzök, feleségül vennél ennek ellenére?
De aranyos vagy, szakadok a röhögéstől de komolyan.
Szóval ha házasság előtt lennék és ilyen probléma lenne, akkor megkérném anyámat, hogy tartson egy hétvégés gyorstalpalót számodra :)
Kicsit iskolázottabb, jobb munkahellyel rendelkező férfiak ma már kevésbé várják el a nőtől azt, hogy konyhatündér legyen, de azért félkész ételekből, zöldségekből, filézett húsból, kifőzhető tésztából stb. tudjon összerakni otthon is meleg ételt. Én férfiként szakácskönyvből kb. minden húsételt el tudok készíteni.
A kevés beszéd buta nő esetén előny, intelligens csinos nővel azonban a társalgás is élvezetes. Párkapcsolathoz több kell mint szexkapcsolathoz.
Nem azt mondom, hogy nem beszélek, de sose vitatkoztam a pasiaimmal, ha valamin elkezdenénk összeszólalkozni, akkor tudom, mi a megoldás kulcsa...
És elég sok helyzetben örülnek egy 5 perces "áldásnak", és ha sokat adod nekik, akkor bizony a hangulat is jobb lesz a kapcsolatban. Én ezt szűrtem le eddig, persze ezzel nem az intelligens beszélgetésekről, vagy haveri dumálásokról mondunk le...
És én is szeretem, és eddig még nem találkoztam fiuval, aki nem szerette volna, akkor szerintem igen is fontos dolog ez is a kapcsolatban, elég időt kell szánni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!