Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul főzök, feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul főzök, feleségül vennél ennek ellenére?

Figyelt kérdés
A párkapcsolati mottom: "Kevesebbet beszélek, többet szopok."
2013. szept. 9. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azt nem mondom hogy elvennélek azt se tudom ki vagy de nem kizáró ok a főzés tudomány teljes hiánya
2013. szept. 9. 17:19
 12/25 A kérdező kommentje:
Probálkoztam sok sok étellel, de ha belépek a konyhába, átok ül rám, és szörnyű dolgok keletkeznek :D 20 éves vagyok, a privátokra nem válaszolnék :(
2013. szept. 9. 17:19
 13/25 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy, szakadok a röhögéstől de komolyan.

Szóval ha házasság előtt lennék és ilyen probléma lenne, akkor megkérném anyámat, hogy tartson egy hétvégés gyorstalpalót számodra :)

2013. szept. 9. 17:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Inkább írj te privátot nekem, majd válaszolok én rá.
2013. szept. 9. 17:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is anyóstól tanultam, jó az :D Már persze ha az anyós jól tud főzni :)
2013. szept. 9. 17:28
 16/25 anonim ***** válasza:
És mi van ha én beszélgetni (is) akarok?
2013. szept. 9. 17:31
 17/25 anonim ***** válasza:

Kicsit iskolázottabb, jobb munkahellyel rendelkező férfiak ma már kevésbé várják el a nőtől azt, hogy konyhatündér legyen, de azért félkész ételekből, zöldségekből, filézett húsból, kifőzhető tésztából stb. tudjon összerakni otthon is meleg ételt. Én férfiként szakácskönyvből kb. minden húsételt el tudok készíteni.

A kevés beszéd buta nő esetén előny, intelligens csinos nővel azonban a társalgás is élvezetes. Párkapcsolathoz több kell mint szexkapcsolathoz.

2013. szept. 9. 17:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom de az én pasim szereti ha azzal lepem meg, hogy mire haza ér meleg töpörtyűs pogácsa várja, vagy egy jó vacsora, és hát emellett még a szopásra se volt panasz....de nyilván embere válogatja ki mit szeret egy nőben, de neki imponál, h házias vagyok...
2013. szept. 9. 17:36
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy nem beszélek, de sose vitatkoztam a pasiaimmal, ha valamin elkezdenénk összeszólalkozni, akkor tudom, mi a megoldás kulcsa...

És elég sok helyzetben örülnek egy 5 perces "áldásnak", és ha sokat adod nekik, akkor bizony a hangulat is jobb lesz a kapcsolatban. Én ezt szűrtem le eddig, persze ezzel nem az intelligens beszélgetésekről, vagy haveri dumálásokról mondunk le...

És én is szeretem, és eddig még nem találkoztam fiuval, aki nem szerette volna, akkor szerintem igen is fontos dolog ez is a kapcsolatban, elég időt kell szánni rá.

2013. szept. 9. 17:39
 20/25 A kérdező kommentje:
De nem adom fel a főzést, csak már vagyok egy 50ezer minuszba, az elmúlt fél év kidobott ételei miatt.... :(
2013. szept. 9. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!