Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki bírható? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem elkezdem a " nagy betűs életem". Kaptam egy munkaajánlatot, amit szeretnék elfogadni. Minden tökéletes, csak egy baj van vele, messze van. Így csak hetente egy napot tudok majd a barátommal tölteni. A kérdésem azokhoz szól, akik szintén ilyen helyzetben vannak. Ki lehet bírni, nem romlik meg a kapcsolat a kevés együttlét miatt? 1-2 évig szeretnék dolgozni így távol a szerelmemtől. Ha igazán szeret, akkor a kapcsolatunk kibírja gondolom én. 22/L2013. szept. 8. 20:02
1/4 anonim válasza:
Rosszul teszed .. El lesz b*szva az egész :)
2/4 A kérdező kommentje:
Kulturált, felnőtt emberektől kérek véleményt, tapasztalatokat! A te válaszodból ítélve nem a felnőtt korosztályba tartozol. Köszönöm!
2013. szept. 8. 20:09
3/4 anonim válasza:
Kibírható egybeírjuk, akár csak az egybeírjukot :)
4/4 anonim válasza:
Jól van, fölös is mondanom majd rájössz, ha te már akkora atomfizikus okos felnőtt értelmes hatalmas intellektuális ember vagy hogy 2-3 szóból megtudsz ítélni egy egész embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!