Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megakarja tiltani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megakarja tiltani, hogy képet tegyek fel közösségi oldalra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan, aki minden nap tükörben pózolós képeket tesz ki, soha nem is voltam, csak pl ha valahol voltam 2-3 hónaponként teszek fel egy-kettőt, ha jól sikerült.

Az idei nyarat sajnos külön töltöttük a barátommal, 2 nap múlva jön, és érdekes, 10 hónap után most kezdte el zavarni az, hogy felteszek néhány képet.

Több helyen is voltunk a barátaimmal, és nem több, mint 4 képet tettem fel egész nyáron, ebből kettő barátokkal készült, mikor esküvőn, vagy koncerten voltunk.

Észrevettem, hogy miután feltettem, nagyon furán viselkedett, hozzámvágta, hogy fb függő vagyok, és biztos azért teszem fel, hogy más fiúk hozzászóljanak és hogy bejöjjek nekik. Akkor fejezte be, mikor azt mondtam neki, hogy akkor ő is azért tesz fel képet, hogy más lányoknak tetsszen? Múltkor küldtem neki egy képet, és azt mondta, azért tetszik neki, mert nem csorgatja minden barom rám a nyálát.

Végre tegnap kibökte, hogy nagyon zavarja ha képet teszek ki. Erre nem azt mondtam neki, amit várt, hogy oké, többet nem fogom megtenni, és azt mondta, hogy nekem fontosabb az, mint ő. Erre mondtam, hogy nem igaz, csak régen rossz már, hogy ha meg kell tiltani valamit egy kapcsolatban a másiknak.

Nektek mi a véleményetek? Olyan nagy bűn, ha van párod, és alkalmakkor felteszel valamit?

Most 'fogadjak szót' vagy azért se? Ti mit tennétek?

2013. szept. 8. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasik képesek gyakorlatilag kimosni az agyad. Rajtad is látszik hogy próbálkozik. Tökéletesehn le tudod vezetni logikusan, hogy semmi rosszat nem csináltál, mindenki egyetért veled, de mégis benned van a kétség, hogy igaza van.
2013. szept. 8. 22:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Pszicho pasitól el kellene most búcsúznod, mert lelki terrorban fog tartani. Most még könnyű tőle lelépni, nincs mivel zsaroljon, gyerek, lakhatás, stb. Teljesen simán lejön, hogy érzelmi zsarolással próbál benned bűntudatot kelteni, "és azt mondta, hogy nekem fontosabb az, mint ő." vagy "biztos nem szeretem" ezt a szeretem kártyát tulajdonképpen bármikor bármire ki lehet játszani ellened "ha szeretsz nem csinálod ezt vagy azt (ide bármi beírható)", a teljes önfeladásig lehet ezt játszani, míg bele nem rokkansz. Folyamatosan mentegetőznöd és bizonygatnod kell majd, hogy te nem vagy olyan, mint amit állít. Lépj le tőle amig lehet, nem fog megváltozni.
2023. máj. 20. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!