Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti sem engeditek a barátnőtökn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sem engeditek a barátnőtöknek, hogy képeket tegyen ki közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég, mikor kitettem egy képet, nem tetszett neki, mivel azt írták hozzá, hogy csinos vagyok, stb.

Most feltettem egyet a barátnőimmel, ami a szülinapomon készült, és teljesen megharagudott, hogy akkor ő nem kíváncsi a többi képre sem(nem tölthettük együtt a szülinapom)mert én kipakolom oda, hogy mindenki lássa, és hozzászóljon.

De szerintetek is baj ha kiteszek képet? Kb 3-4 hónaponta rakok ki magamról, ami nagyon megtetszik, az sem mutogatós, hanem szolid mosolygós kép.

Most mit csináljak, ha nagyon besértődött?

2013. aug. 19. 11:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Rakj ki még 10 képet, hogy idegrohamot kapjon. Az ilyen szerencsétlen, zsarnokoskodó mást amúgy sem érdemel. De téged sem értelek, hogy minek egy ilyen hulladék emberrel.
2013. aug. 19. 11:32
 2/22 anonim ***** válasza:
*minek vagy
2013. aug. 19. 11:32
 3/22 A kérdező kommentje:
aztmondja, minek mutogatom magam...:/
2013. aug. 19. 11:35
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
De, én bízom a barátnőmben, mert ő a társam, és nem a tulajdonom, hogy dirigáljak neki.
2013. aug. 19. 11:36
 5/22 anonim ***** válasza:

A utcára meg csadorban mehetsz, hogy ott se mutogasd magad?

Minek vagy még vele?

2013. aug. 19. 11:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

És aki több száz képet tölt fel? Az mi? :D

A barátod egy gyökér, és fura mód a gyökereknek mindig van barátnőjük.

2013. aug. 19. 11:38
 7/22 anonim ***** válasza:
Ez egy kretén. Húgom volt barátja is ilyen volt, húgom teljesen normális, mosolygós képeire rámondta, hogy ne tegye ki, minek vág ilyen képet rajtuk, ne pózoljon már meg ilyenek... Egyéb dolgokon is folyton besértődött, féltékeny még volt húgom barátnőire is, minek találkozgat velük amikor vele is lehetne (amúgy szinte együtt laktak szóval minden nap találkoztak), stb.
2013. aug. 19. 11:40
 8/22 A kérdező kommentje:

:/ Minden jó vele amúgy, de ezt nem értettem, hogy most tényleg jogosan várhatja el, hogy ne tegyek ki képet?

Nagy szemétség lenne, ha most amíg ki nem békülünk, kiteszek még pár képet?

2013. aug. 19. 11:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Francokat jogos, te is ostoba vagy...

Sok szerencsét ehhez a kreténhez, aki amúgy biztos nagyon cuksiiiiiiii és olyaaaaaan jó vele...! -_-

2013. aug. 19. 11:47
 10/22 A kérdező kommentje:
Amúgy tök normális más dolgokban, azért írtam!
2013. aug. 19. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!