Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti sem engeditek a barátnőtökn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sem engeditek a barátnőtöknek, hogy képeket tegyen ki közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég, mikor kitettem egy képet, nem tetszett neki, mivel azt írták hozzá, hogy csinos vagyok, stb.

Most feltettem egyet a barátnőimmel, ami a szülinapomon készült, és teljesen megharagudott, hogy akkor ő nem kíváncsi a többi képre sem(nem tölthettük együtt a szülinapom)mert én kipakolom oda, hogy mindenki lássa, és hozzászóljon.

De szerintetek is baj ha kiteszek képet? Kb 3-4 hónaponta rakok ki magamról, ami nagyon megtetszik, az sem mutogatós, hanem szolid mosolygós kép.

Most mit csináljak, ha nagyon besértődött?

2013. aug. 19. 11:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem szemétség. Ha valóban nem olyan kép, amitől más pasik beindulnak, akkor tedd fel mindet. Had egye a méreg. Arról nem is beszélve, hogy nem Ő szabja meg, milyen közösségi életet élsz. És ne haragudj meg, de azt érzem, a srác egy kis nyomi, ha ennyire félt a konkurenciától.
2013. aug. 19. 11:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért is tegyél ki 1-2 bikinis képet. :D

Hadd egye a fene ezt a csicskát.

2013. aug. 19. 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:

De ha ebben a témában ekkora sügér tahó, akkor értelmes, önbecsüléssel rendelkező nőt nem kellene, hogy érdekeljen a többi téma. Majd rájössz!

Ne haragudj a nyers stílusért, jót akarok neked! Az ilyen emberrel nem lehet normális, egészséges szeretetkapcsolatot ápolni.

2013. aug. 19. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
hát ez most egy kis dolog csak..ezzel kezdődik...aztán majd jön az, h mindenkire féltékeny lesz, meg eltilt a barátaidtól..ha most hagyni fogod magad, hidd el később majd megbánod :SS róla sincs fent 1 kép se?? sehol??
2013. aug. 19. 11:52
 15/22 A kérdező kommentje:

Dehogynincs. Ő is tett fel, nemrég is képet.

Azért is fogom magam mindjárt, kiteszek még két képet.Köszi a válaszokat.

2013. aug. 19. 11:54
 16/22 A kérdező kommentje:
azért fürdőrucisat nem tennék tényleg, de olyan normális kép mint,nem tükörben pucsítós, és mellkidobós...
2013. aug. 19. 11:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem akarok rosszmájú lenni, de ha ne adja az ég szakítanátok, azért pár lengébb képet dobj fel. Jó szórakozást fog nyújtani. És utólag is boldogat! :)
2013. aug. 19. 12:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm múltkor kitett egy fürdőruhás képet. Nem vertem ki a balhét, hogy miket irogatnak a képe alá, én is aláírtam hogy milyen szépen mosolyog és szép az alakja.:D sok fiú be likeolta és odaírták, hogy szép,gyönyörű stb.. :D de minket nem érdekel, tudom hogy engem szeret..
2013. aug. 19. 12:23
 19/22 Szergej55 ***** válasza:
A mostani agyammal közösségi oldalra sem regisztrálnék, most már késő, de mindegy. Tényleg tegyél még ki 20 képet, most már ütni kell a vasat!
2013. aug. 19. 12:36
 20/22 anonim ***** válasza:
de gyökér :D
2013. aug. 19. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!