Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem engeditek a barátnőtöknek, hogy képeket tegyen ki közösségi oldalra?
Nemrég, mikor kitettem egy képet, nem tetszett neki, mivel azt írták hozzá, hogy csinos vagyok, stb.
Most feltettem egyet a barátnőimmel, ami a szülinapomon készült, és teljesen megharagudott, hogy akkor ő nem kíváncsi a többi képre sem(nem tölthettük együtt a szülinapom)mert én kipakolom oda, hogy mindenki lássa, és hozzászóljon.
De szerintetek is baj ha kiteszek képet? Kb 3-4 hónaponta rakok ki magamról, ami nagyon megtetszik, az sem mutogatós, hanem szolid mosolygós kép.
Most mit csináljak, ha nagyon besértődött?
Azért is tegyél ki 1-2 bikinis képet. :D
Hadd egye a fene ezt a csicskát.
De ha ebben a témában ekkora sügér tahó, akkor értelmes, önbecsüléssel rendelkező nőt nem kellene, hogy érdekeljen a többi téma. Majd rájössz!
Ne haragudj a nyers stílusért, jót akarok neked! Az ilyen emberrel nem lehet normális, egészséges szeretetkapcsolatot ápolni.
Dehogynincs. Ő is tett fel, nemrég is képet.
Azért is fogom magam mindjárt, kiteszek még két képet.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!