Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot kérnék! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Barátommal most vagyunk egy éve együtt..de az utóbbi 2-3 hónap már nem volt az igazi. Rengeteget veszekedtünk és én már nem éreztem azt amit kellett volna. Ő sem volt olyan, sosem volt őszinte és nem is érdekelte mivan velem. állandóan a nővére volt fontosabb meg mindenki más. Aztán egy hete kiment nővérével Németországba és minden nap ilyen táncoslányos bárban buliztak:S Engem itt hagyott egyedül és előtte egy nappal szólt, hogy elmegy:S Én meg persze itthon őrlődtem... Barátaim szerint magával kellett volna vigyen elvégre a barátnője vagyok..és ha olyan fontos vagyok neki, hogy egy év alatt összeköltöztünk akkor ez is alap lett volna. Meg, hogy nélkülem bulizik ráadásul ilyen helyen...Még aznap este megírtam neki, hogy nekem idő kell...Aztán megfogadtam, hogy nem megyek ki elé az állomásra de végül kimentem és megint minden jó lett..de nekem ez akkor sem az igazi:S Mit kéne tennem szerintetek?
2013. szept. 8. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit asszimertikus a dolog.

Ha megírod neki, hogy pihi van, aztán mégis kimész elé ebből azt szedi le, hogy neki mindent szabad.

2013. szept. 8. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki, hogy ez nagyon bánt/bántott Téged. Hidd el ez még nem akkora probléma és ha valóban szeret Téged, akkor képes majd kompromisszumot is kötni. Együtt is lehet bulizni jókat.
2013. szept. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!