Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Minden okkal történik". Tényleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Minden okkal történik". Tényleg?

Figyelt kérdés
akkor mi jó abban, hogyha valakit dobnak? attól mi lesz jobb? most komolyan... mindenki padlóra kerül az ilyen dolgoktól.
2013. szept. 8. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Minden okkal történik-mi a jó abban, ha valakit dobnak...Nyilván akkor, abban a helyzetben nem egy jó dolog, de lehet hogy pont az az oka, hogy utána egy olyan ember lesz a következő, aki százszor jobb, mint az előző, aki dobott.
2013. szept. 8. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Na szofi mi történt ? :D
2013. szept. 8. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy minden okkal történik még nem biztos, hogy az ok pozitív. Lehet, hogy a partnerednek jutott egy új esély így, hogy boldogabb legyen valaki mellett. Az is lehet, hogy épp neked ugyan ezzel az indokkal, ki tudja. :D

Persze lehetséges, hogy a sorsnak csak "jó" humora van és most nevet a markába.

2013. szept. 8. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 8. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy igen, van oka az eseményeknek! Az adott pillanatban az ember rossznak látja, és nem érti, és mérges, de idővel összeáll a kép! Lehet, hogy egy hét, vagy 3 év múlva, de eljön azaz idő, ami miatt így kellett történnie az eseményeknek! Idővel az ember megkapja azt, ami jár neki! A jót is, és a rosszat is szerintem!
2013. szept. 8. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Eggyel több új tapasztalat,ami formálja a jellemed.

Meg én még arra szoktam gondolni,hogy ezek az emberek terelhetnek egy adott személy felé :)

2013. szept. 8. 16:46
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! lehet igazatok van, csak olyan elképzelhetetlennek tűnik..
2013. szept. 8. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden okkal történik = jöhet valaki, akivel esetleg működnek is a dolgok.
2013. szept. 8. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így igaz. Oka volt annak, hogy 5 évig nem tudtam olyan pasit találni aki ne bántott volna meg, akiben ne csalódtam volna.

Hát az volt az oka, hogy ezeknek mind meg kellett történnie, hogy 5 év párkeresés után, 24 évesen megtaláljam a hozzám tökéletesen illő férfit, akivel már majdnem 2 éve házasok vagyunk.

Tehát szerintem igen, mindennek oka volt, ami megtörtént velem.

27/N

2013. szept. 8. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Az lenne a furcsa, ha valaminek nem lenne oka. Minimális gondolkodással belátható ez.
2013. szept. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!