Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok nélkül vagyok féltékeny? Mások is így vannak ezzel?
Sziasztok. Egy 17 éves lány vagyok, 2 éve vagyok kapcsolatban a párommal.
Sajnos elég féltékeny típus vagyok. Igazából az önbizalmammal van a gond. Mindig kérdezem páromat, hogy ezt és ezt a lányt egy skálán mennyire tartja szépnek. Tudom, hogy magam kínzom ezzel, de annyi lánnyal van körülvéve az iskolában, hogy megőrjít.
A kérdésem az lenne, zavarna-e titeket, ha a párotok egy osztálytársára azt mondaná, hogy 10-ből 10? Igaz, hogy én kérdeztem meg, de amikor elmondta, akkor elsírtam magam. Azt mondta, hogy engem szeret, csakis engem. De akkor miért 10-ből 10?
Buta liba lennék? Ok nélkül vagyok féltékeny? Mit tegyek, hogy kiűzzem magamból ezeket az érzéseket?
Már milliószor átbeszéltem párommal, de zavar a tudat, hogy a lány 10-ből 10-es. Lassan már kiakasztom ezzel..
Nem szidásokat kértem, de köszönöm, tudom, hogy igazatok van!
Mindig lesz olyan, bárkinél, hogy bár nagyon szereti a barátnőjét, attól még lesz 10-ből 10-es lány?
Anyám borogass.
Ez olyan mintha direkt lőném magam térden,hogy fájjon.
Te tényleg ilyen idióta hülye vagy?És még benned merül fel a kérdés,hogy ok nélkül vagy e féltékeny????
Nem kislány.Nem az önbizalmaddal van baj,hanem az agyaddal!
persze
nekem a párom a mindenem, a nagy Ő, a tökéletes, bla bla, de akkor is látom, ha egy másik férfi jól néz ki, vagy ne adj isten, a páromnál is helyesebb :D attól még nem fogok belé szeretni...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy idióta vagyok, de azért a szidásokat se tessék túlzásba vinni! Nagyot hibáztam, csak pusztán tudni szerettem volna, hogy ok nélkül vagyok-e féltékeny. S egyébként is, ha nem nekem szánta őt (ne adj Isten!) a sors, akkor nem tudok mit csinálni. Csak bíznom kell a páromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!