Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ok nélkül vagyok féltékeny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok nélkül vagyok féltékeny? Mások is így vannak ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy 17 éves lány vagyok, 2 éve vagyok kapcsolatban a párommal.

Sajnos elég féltékeny típus vagyok. Igazából az önbizalmammal van a gond. Mindig kérdezem páromat, hogy ezt és ezt a lányt egy skálán mennyire tartja szépnek. Tudom, hogy magam kínzom ezzel, de annyi lánnyal van körülvéve az iskolában, hogy megőrjít.

A kérdésem az lenne, zavarna-e titeket, ha a párotok egy osztálytársára azt mondaná, hogy 10-ből 10? Igaz, hogy én kérdeztem meg, de amikor elmondta, akkor elsírtam magam. Azt mondta, hogy engem szeret, csakis engem. De akkor miért 10-ből 10?

Buta liba lennék? Ok nélkül vagyok féltékeny? Mit tegyek, hogy kiűzzem magamból ezeket az érzéseket?

Már milliószor átbeszéltem párommal, de zavar a tudat, hogy a lány 10-ből 10-es. Lassan már kiakasztom ezzel..

2013. szept. 8. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Ok nélkül vagy, és ha nem szeded magad össze, hamarosan nem lesz kit nyúznod a hülyeségeiddel -.-
2013. szept. 8. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, buta liba vagy!
2013. szept. 8. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Hűséget fogadott nem vakságot. Amúgy meg francért kérded ha ennyire fáj. Csak így tovább jó úton vagy a szakítás fele.
2013. szept. 8. 16:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem szidásokat kértem, de köszönöm, tudom, hogy igazatok van!

Mindig lesz olyan, bárkinél, hogy bár nagyon szereti a barátnőjét, attól még lesz 10-ből 10-es lány?

2013. szept. 8. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Anyám borogass.

Ez olyan mintha direkt lőném magam térden,hogy fájjon.

Te tényleg ilyen idióta hülye vagy?És még benned merül fel a kérdés,hogy ok nélkül vagy e féltékeny????

Nem kislány.Nem az önbizalmaddal van baj,hanem az agyaddal!

2013. szept. 8. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

persze

nekem a párom a mindenem, a nagy Ő, a tökéletes, bla bla, de akkor is látom, ha egy másik férfi jól néz ki, vagy ne adj isten, a páromnál is helyesebb :D attól még nem fogok belé szeretni...

2013. szept. 8. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Felesleges dolgokkal fárasztod magad. Koncentrálj inkább a tanulásra, a fiúkkal még ráérsz drámázni később is. Egy 17 éves lánynak nem ér unatkozni.
2013. szept. 8. 16:40
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy idióta vagyok, de azért a szidásokat se tessék túlzásba vinni! Nagyot hibáztam, csak pusztán tudni szerettem volna, hogy ok nélkül vagyok-e féltékeny. S egyébként is, ha nem nekem szánta őt (ne adj Isten!) a sors, akkor nem tudok mit csinálni. Csak bíznom kell a páromban.

2013. szept. 8. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát tényleg csak magad kínzod.Meg egybe a párod is,hogy ilyennek zaklatod állandóan.Szerintem állj le vele,mert evvel csak az őrületbe kergeted Őt is,és előbb utóbb megunja dobni fog.Erre szokták azt mondani,akit lehet vinni,azt vigyék,nem kár érte.. :)
2013. szept. 8. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Tedd a szívedre a kezedet, és gondolkodj el rajta, hogy neked egy pasi sincs a környezetedben vagy akár a sztárvilágban, szóval bárhol a földön aki 10-ből 10-es? Őszintén! Na ugye! De ettől még a párodat szereted nem? Amúgy az, hogy valaki tetszik külsőleg, még nem elég egy kapcsolathoz.
2013. szept. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!