Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem ragaszkodik hozzám?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy ajánlatot, miszerint négy hónapra külföldre utazhatnék munka céljából. Nagyon csábítóan hangzik a lehetőségek és a pénz miatt, viszont nem bírnám ki a szerelmem hiánya miatt (annyira égető hiányt éreznék - tapasztalat). Éppen emiatt hezitálok. Nemrég közöltem ezt vele és ő nem igazán próbált marasztalni, pedig pont a hétvégén töltöttem vele el életem legcsodálatosabb hétvégéjét és elképszetően ki tudja mutatni szerelmét, de most mégsem marasztalt annyira. Azt mondta, rám bízza a döntést. Engem most meg a sírógörcs kerülget. Miért mondhatta ezt?

egy kétségbeesett és elkeseredett lány (20)

2009. nov. 2. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem feltételenül. Lehet,hogy kellőképp intelligens ahhoz, hogy nem akar téged irányítani. Mivel tudja, hogy még fiatal vagy, előtted az élet. Ettől függetlenül szerethet még téged. Persze az az eset is fennállhat, amire céloztál, hogy nem ragaszkodik már annyira hozzád. Ez szerintem kevés információ ahhoz, hogy véleményt alkossak.

22L

2009. nov. 2. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy írtam a dolog pikantériáját az szolgáltatja, hogy egyébként elképesztő a kapcsolatunk, iszonyatosan tudja éreztetni, hogy szeret, akár verbálisan, akár hozzám bújva. Erre fel meg nem marasztal. Én a helyében két körmömmel kaparnék, hogy lebeszéljem róla.
2009. nov. 2. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked akar jót. Nem akar helyetted dönteni, mert akkor Ő lenne lelkiismeret furdalásos, hogy te miatta maradsz itthon.
2009. nov. 2. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:

menjetek együtt :)

de szerintem is lehet hogy belátja hogy nagyon nagy lehetőség, és az meg milyen lenne hogy ő marasztalna Te meg mégis elmész, az neki milyen érzés lenne? olyan mint neked most. de ha csak 4 hónap, kitarthattok egymás mellet addig simán távolság ellenére is

2009. nov. 2. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is azt bizonyítja, hogy mennyire szeret. Ha lebeszélne, akkor te maradnál, pedig jó lehetőség lenne számodra. A te életed, attól, hogy együtt vagytok vannak döntések, amiket neked kell meghoznod, nem dönthet helyetted. Amúgy meg nem is évekről van szó. 4 hónap pedig nem egy nagy idő. Ha nem tud kimenni veled, akkor is meglátogathat. Ma már nem olyan nagy dolog felülni egy repülőre...

Azt gondold át, hogy te szeretnél-e egyáltalán menni. Tőle függetlenül. Mert lehet, hogy azért várod, hogy lebeszéljen, mert te se akarod igazán, de így nem a tied lenne a felelősség, hogy elszalasztod a lehetőséget.

2009. nov. 2. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább fogd fel úgy, hogy annyira szeret, hogy nem áll az utadba.
2009. nov. 2. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

4 honap semmi

de 4 honap alatt külföldön megkeresheted a többszörösét annak amit itt kapsz...

ezt ő is tudja

gondolj bele...

4 honap,normálisabb országban millios tétel....az elegendő egy közös kuckó megvételének az elinditásához...

(és bár nem irtad melyik ország,de európár belül nem kerül sokba a repkedés,4 honap alatt tudtok találkozni is 1-2x)

2009. nov. 3. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem is pont azért nem marasztal mert szeret.
2009. dec. 8. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!