Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha lány vesz fel msnre fiút?
Figyelt kérdés
A lány 23 éves, a fiú 20. Eddig semmi nem volt köztük, csak ismerősök.2009. nov. 2. 21:34
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem gázos... Engem napi 2-3 csaj felvesz MSN-re:D
20/F
3/10 anonim 

válasza:

Jóhogy az. Nem msn en kell ismerkedni hanem a valóéletben.
4/10 anonim 

válasza:

Első, laza vagy szét ne essél.
Egyébként nem az. (miért lenne az?? :OOO)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedni akarok így, mivel ODA ÍRTAM A KÉRDÉS UTÁN HOGY MÁR ISMERŐSÖK VAGYUNK!!! bírom már az ilyen kis férgeket akik egyből elkezdik osztani a kérdezőt,de végig se olvassák értelmesen a kiba**ott kérdést :@
Köszi a többieknek a normális válaszokat :) Azért gondoltam h gázos ez a szituáció, mert elég gyakran "mentem" én a fiúk után és sztem néha ezzel rontottam el a dolgokat..
2009. nov. 2. 21:46
6/10 anonim 

válasza:

Öcsém kérdezőt mért nem lehet leszavazni?
Ha még ismered is b@zd akkormeg főleg minek irkálnál vele amikor élőben is beszélgethettek?? Agymenés komolyan.
7/10 anonim 

válasza:

egyébként gáz. engem is felvett a nővérem, azóta nem állok vele szóba... még ilyet o.O
9/10 anonim 

válasza:

Ki fog röhögni mindenki!!!!
he-he.
Miért lenne gáz?
ez a viccrovat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!