Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt? Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Nem értem őt. Itt aludtam nála és egész éjjel hozzám sem ért.

Figyelt kérdés

Most meg elment mert dolga van, aludjak addig nyugottan.

10 hónapja vagyunk együtt, volt már együtt alvás de az mindig szexel járt, jó volt. Most semmi.

#alvás #nem volt szex
2013. szept. 8. 07:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
*legalábbis én*
2013. szept. 8. 08:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az önbizalmával lehet probléma.A legjobb az ha nyíltan beszélsz vele erről a problémáról.Mond neki ,hogy Te több szexet szeretnél,és kérdezd meg ,hogy mi az oka annak ,hogy hárít téged.De ne a fáradságra hivatkozzon!Ezt a problémát csak közösen tudjátok megoldani,mond neki hogy nagyon szereted és segíteni fogsz neki.Pl.ha kézzel megfogod neki akkor bekeményedik?,mert akkor nagy probléma nem lehet.
2013. szept. 8. 08:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Szex közben meg dicsérd,hogy milyen jó csinálja!Még ha nem is annyira jó.Hadd jöjjön meg az önbizalma.
2013. szept. 8. 08:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Ma éjjel azt sem engedte hogy rátegyem a kezem, pedig szándékomba sem volt csak meg akartam ölelni.
2013. szept. 8. 08:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor ott tényleg valami gond van!Azt a férfiak nem szokták visszautasítani.Sőt!Biztos ,hogy a férfiasságával van valami gond,azért hárítja a szexet.
2013. szept. 8. 09:06
 16/22 viktor123456 ***** válasza:
Rád unt. Lapát. :-)
2013. szept. 8. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Vagy már nem vonzódik hozzád,van neki valaki más,nem szeret.Szerintem itt sok minden lehet.Lehet az is,hogy tényleg történt valami,vagy nincs önbizalma valamiért.A legjobb ha leülsz vele,és megkérdezed,hogy esetleg van e valami gondja.
2013. szept. 8. 13:42
 18/22 A kérdező kommentje:
De ha nem szeret, vagy van neki más, minek akar velem aludni? Ő akarta nem én ragaszkodtam hozzá hogy aludjunk együtt.
2013. szept. 8. 14:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy beszéljem ezt meg vele.
2013. szept. 8. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Az még oké lenne,hogy együtt aludtatok,és nem történt semmi.Hisz a pasiknak sincs mindig kedve hozzá,meg ha dolgozik lehet örül,hogy hazaér,és aludhat.Ha viszont többször is elutasított.. :S

Megkérdezném tőle,hogy minden rendben van e,és hogy mostanában miért nincs köztünk semmi? Elmondanám,hogy megértem,hogy nincs mindig kedved,de amikor én próbálok rengetegszer elutasít,és ez engem zavar.Szeretném ha megoldanánk.Te ismered a párod,Te tudod hogy milyen,hogy szoktatok vele beszélni,mennyire képes megbeszélni a dolgokat stb..

2013. szept. 8. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!