Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csinálhatta ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálhatta ezt velem? Miért tette? Meghallgassam ezek után?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy srácba,aki szinte tökéletes.Kiderült,hogy a szüleink ismerik egymást és még a nyár elején voltunk náluk egy vacsorán.

Akkor sokat beszéltem vele (akkor beszéltünk először úgy igazából) és a nyáron rengeteget hívott el magukhoz medencézni,filmezni vagy egyszerűen csak dumálni.Folyton vitt magával bulizni,de vigyázott rám vagy néha én rá.

Szülinapomra kaptam tőle egy elég drága ajándékot és sejtettem,hogy többet akar barátságnál.

Ez a suliba is feltűnt szinte mindenkinek és a lányok rengeteget kérdeztek róla meg hogy mi van köztünk.Ezt én se tudtam,mert ő próbálkozott már többször,de félek és tapasztalatlan is vagyok minden téren,szóval rengetegszer kikosaraztam.

Ma este megtudtam,hogy egy fogadás tárgya vagyok.Először nem hittem el,hogy képes volt a legjobb barátaival fogadni abban,hogy szeptember végéig lefekszem vele...De amikor rákérdeztem,akkor nem tagadta le.Eljöttem tőle,de elkezdett magyarázkodni és azóta hívogat és ír.Azt írta,hogy megtudja magyarázni és hogy amikor ebben fogadtak,akkor még alig ismert,akkor beszéltünk először és már alig emlékezett a fogadásra,nem amiatt lógott velem.

Mit csináljak?

Miért csinálta ezt,amikor bármelyik lány az övé lehetne?

Miért nem hagy békén?

Találkozzak vele,hogy elmondja,amit akar?

Mit mondjak neki,ezek után?

16L

(Ő 17 éves)

2013. szept. 7. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A helyedbe belegondolva én nem foglalkoznék vele többet. Ha barom volt viselje következményeit. Lehet már többet érez irántad, de elqrta... Most szívjon Ő e miatt...

F

2013. szept. 8. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!