Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megeri osszeveszni? V vmi tanacs?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri osszeveszni? V vmi tanacs?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy a baratnom elmenne egy baratomhoz inni csak ugy. ezzel nem is lenne gond, de az, hogy fenyes nappal es mivel a szulei igy is eleg szigoruak egy teljesen szabad napot amit akar velem is eltolthetne masra pazarolja. nem a feltekenyseg beszel belolem, csak a jozan esz! ezt mar egyszer eljatszottak a kapcsolat elejen, de akkor még mas volt a baratságuk (melyebb). akkor elegge eltantorodtam a dologtol, osszevesztem a fiuval és a baratnommel is, azota atbeszeltuk a dolgokat, de most ismet aktualis lesz persze par honap mulva, de igy kozel az 1 evhez nem akarok felesleges bonyodalmakat a kapcsolatba es felesleges, hogy megint osszevesszek tobb emberrel es felidegesitsem magam. szerintetek allitsam valaszut ele a baratnomet? vagy vmi tanacs?

18F

2009. nov. 2. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Lopózz az ablakuk alá és lesd ki mit csinálnak.
2009. nov. 2. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
én a helyedben nem bíznék ennyire a barátnődben, pláne hogy még isznak is... gondold el, ha sokat isznak bármi kisülhet belőle...
2009. nov. 2. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
te miért nem mész velük?? :)
2009. nov. 2. 19:26
 4/10 A kérdező kommentje:

nem lopozok sehova, nem szokasom, a dolgok elobb v utobb kiderulnek!

valamint mert a srac kijelentette h ne menjek, es ami az elozo alkalommal tortent "annyi volt" h rokabal lett a dologbol.

attol felek h ha megint elmegy ez rendszeres lesz es nekem nincs kedvem minden evben ezen is idegeskedni!

2009. nov. 2. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben leülnék és megbeszélném akkor ezt a dolgot a kedves barátnővel.. Ez neked nagyon fáj, csak idegeskedsz miatta, stb..

Ő se hiszem, hogy el lenne ragadtatva az ötlettől, hogy te meg mondjuk az ő egyik barátnőjével iszogass.. Az meg már eleve gyanús, hogy "te ne gyere, de a barátnőd igen" o_O

Lehet, hogy próbára akarnak tenni, hogy bízol-e benne, vagy valami hülyeség..

2009. nov. 2. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Mivel már ilyen régóta együtt vagytok, szerintem ne rontsd el a kapcsolatot se veszekedéssel, se féltékenykedéssel! Várd ki a végét, aztán ha nem lesz semmi, akkor megnyugodhatsz, ha pedig történik valami, akkor majd ráérsz veszekedni utána is.;) Egyébként meg ha igazán szeret a barátnőd, akkor rendesen fog viselkedni.:D

19/F

2009. nov. 2. 19:41
 7/10 anonim ***** válasza:
az en parom azt mondana nekem ilyen helyzetben hogy nyugodtan mehetsz de ott is maradhatsz ha o fontosabb mind en
2009. nov. 3. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:
thx az eddigi valaszokat,meg johetnek =)
2009. nov. 3. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem volt bnőm egy féltékenykedő, kisajátító idiótának tartott egy ehhez kísértetiesen hasonló eset(ek) miatt. Még olyan is kilátásba volt helyzve, hogy otthon azt akarta az anyjának beadni, nálunk alszik, de közben egy "nagyon jó haverjával" (akit mellesleg agyon bírnék ütni egy tompa tárggyal) megy el bulizni. Ebből hál' istennek nem lett semmi.

Megbeszélni? Írtad, hogy még az elején átbeszéltétek. Egy beszélgetés, egy párkapcsolatban legalábbis, kompromisszumokkal kellene, hogy záruljon, hisz' egy JÓ kapcsolat többek között azokra (is) épül. De ha ő most újból elmegy, akkor az nem ért semmit.

Ha te, mint a barátja, szerelme stb ennyit érsz neki, akkor ott kell hagyni a p*cs*ba. Annyit mondani neki, hogy ez nagyon nem tetszik, próbáltad már megbeszélni vele, de ő ezek szerint nagyívbe lesz***ja, te meg nem hagyod, hogy hülyének nézzenek. Kész, ennyi.

Rossz lesz nagyon, már csak azért is, mert ő tud menni ahhoz a kis gempához(bocs, de ha a srác tleg barátod, és ez nem esik le neki, akkor...) vígasztalódni, felejteni. Végülis inni meg "bulizni" már zsírul tudnak együtt...

Ha meg mégis vissza akarna jönni ezek után, azt meg... nem kell engedni. Vér nem válik vízzé. Soha.

Az én legutolsó kapcsoltaom is ilyen dolgok miatt véget.

Elnézést a durvább gondolkodásmódért...

2009. nov. 4. 00:17
 10/10 A kérdező kommentje:
megertem...majd elvalik,hogy lesz de az biztos,hogy valaszut ele kell allnunk akkor.a srac meg mar atb*szott parszor tehat inkabb csak haver, olyan haver akiert azert nem tennem tuzbe a kezem.thx az oszintesegedet
2009. nov. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!