Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit kell ahhoz megtennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit kell ahhoz megtennie egy lánynak aki már többször dobott titeket, hogy újra összejöjjetek vele?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok miket jó ha megtesz egy ilyen lány... ezek után ha még mindig titeket akar!
2009. nov. 2. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha egy lány többször dobott engem akkor utána már nem érdekel, nem csinálok magamból hülyét. Tőlem fejre is állhat.
2009. nov. 2. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló tömören és röviden összefoglalta.
2009. nov. 2. 19:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Nemtom engem mindig meghat ha levetkőznek előttem.
2009. nov. 2. 19:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Az első két válaszolóval teljesen egyetértek!
2009. nov. 2. 19:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem kétszer dobott egy csaj, harmadjára már ha térden állva jönne hozzám, akkor is csak egy kufircig jutna. Madár azért nem vagyok!
2009. nov. 2. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát... Attól függ, először is, keresse, keresse, keresse, és ne adja fel, ha a srác elküldi párszor. Én, ha lemondok valakiről, nagy nehezen, utána rohadt nehezen tudom a lányt visszafogadni...
2009. nov. 2. 19:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ennyi büszkesége mindenkinek van. Már az első szakítás után elfelejthet, nemhogy a 2. után..
2009. nov. 2. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
egy után sem tudnék megbízni benne, vagy csak nagyon nehezen. tudja már hogy mit akar!
2009. nov. 2. 19:33
 9/15 anonim válasza:

ha 3szor is visszafogadna:

-egy méretes barom

-elég hamar lenne a 3. szakítás is

felejtsd el, keress mást, ezt elbasztad

2009. nov. 2. 19:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát még ha le is vetkőzne előttem akkor is csak megd*gnám...bár attól függ mit éreztem iránta...lehet azt is elsütném hogy akarja oké jöjjünk össze és mikor vetkőzne kufirchoz kérdezném tőle hogy minek vetkőzöl, csak sz*pni fogsz.

Magyarul rongyként bánnék vele...

2009. nov. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!