Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek miért küzdenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért küzdenek a nőkért?

Figyelt kérdés
Mi értelme van ennek? Ha valaki nem jön be egy nőnek, akkor fejen is állhat, nem fog változni a véleménye. Sosem értette tehát azt, hogy harcolni kell a nő kegyeiért. Valaki megmagyarázná?
2013. szept. 7. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz. Harcoltam már nőért nem egyszer, "imádtam", mikor cserébe arra nem voltak képesek, hogy két értelmes mondatot váltsanak velem, mikor a csillagokat lehoztam értük. Értelmes, művelt, nem cicababa lányokról van szó.
2013. szept. 7. 12:28
 2/8 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Ha harc van férfiak között, akkor az valószínüleg nem magáért a nőért folyik, hanem csak egy bizonyos testrészéért amit nem tudok úgy kiírni hogy a gyk ne dobná vissza a válaszomat. Pedig még úgy is próbáltam hogy felkiáltó jelet tettem be i helyett. :\
2013. szept. 7. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb fiúnak mindig olyan lány kell aki elérhetetlen,harcol érte egy darabig aztán megunja a harcolást.
2013. szept. 7. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, én már nem harcolok a szívükért. Mar belefáradtam.

23f

2013. szept. 7. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi értelme sincs, csak sok a hülye ember. Ezek ilyen régimódi berögződések, amikor még volt értelme. Most viszont más világ van, de nem baj mert az emberek fejlődnek és idővel majd lefogják tojni a sok ribit, akkor majd jobb világ lesz. Én szerencsésnek érzem magam, mert 21 évesen erre rájöttem.
2013. szept. 7. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nincs értelme harcolni értük. Harcolni értékekért érdemes. A mai nőkben az egyetlen érték, hogy meg lehet kefélni őket, és az állati ösztöneinket ki lehet élni rajtuk.

Szerelmesnek lenni beléjük? Szeretkezni velük? Családot alapítani? Arra nem alkalmasak, mert semmi másból nem állnak, mint gőgből, képmutatásból, és egoizmusból. Az az ezer nőből egy, aki pedig nem ilyen már régen elkelt.

2013. szept. 7. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

12:28-nak és 13:40-nek igaza van. Kapták a zöld pacsit!

Sajnos a nők olyan szinten felszínesek és anyagiasak, hogy feleannyit nem érnek amennyit bajlódni kell velük. A pénzen és a jó külsőn kívül semmit nem tekintenek értéknek,semmivel nem lehet józanul hatni rájuk, úgyhogy az egész erőfeszítés semmit nem ér.

És igazából miért? Hogy hetente egyszer blazírt arccal szétrakja a lábait? Tényleg baromira megéri...

2013. szept. 7. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok jó,illetve jobb dolgok vannak a nőkön kívül! Azokkal kell foglalkozni! Ezeket a képződményeket(amiket nőknek hívnak)pedig le kell tojni.
2013. szept. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!