Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fingottatok már a párotok előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fingottatok már a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után?
2013. szept. 7. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, se abszolút nem volt szégyen :), még el is vicceltük a dolgot, és elég muris volt így végül :))

Kb másfél év után, mikor esély adódott hogy két hónapig csak mi ketten lakjunk együtt. Akkor ezt ki is jelentettem neki, hogy ne haragudjon de én fogok, mert sokszor vagyok felfúvódva. Nem volt probléma, megértette, ő is ellazult :D

18/L

2013. szept. 7. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
se helyett de amúgy :D, bocsi
2013. szept. 7. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, cigi után mindig ránk jön a fingás :D Körülbelül 3 hónapja lehettünk együtt akkor. ELvicceltük a dolgot és amúgy is az az igazi kapcsolat, ahol a felek mernek fingani egymás előtt :)
2013. szept. 7. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen volt már ilyen, 1-2 hónap után is, akkorát pumáztam hogy a villamos befékezett mert azthitte a vezető hogy síntörés van :D jót röhögtünk rajta mindketten és kész :)
2013. szept. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!