Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozottan jó pasik! Miért vagytok kövér lányokkal? Akik ráadásul nem kedvesek?
Nem teltkarcsúra gondolok hanem kövér formátlanra..
[link] erre és jpg:large
nem erre [link]
pont ez lep meg hogy olyan igazi undok kövér csajokkal miért vannak együtt
Értem hogy pl gyerek van de ahol nincs?
Szerintem te csak egy kirívó példa alapján általánosítasz. Talán még féltékeny is vagy.
A normális pasik az összképet nézik, nem azt hogy most van-e egy kis ilyen-olyan hibája. Ha vonzódunk valakihez akkor hozzá, az egész lényéhez vonzódunk, és nem azért vagyunk vele mert úgy néz ki mint egy címlaplány!
Ezzel szemben ti nők meg: legyen ilyen, meg olyan... nem is szerettek, csak feleljen meg a kritériumoknak és amúgy mindegy is csak legyen valakit "pórázon vezethettek".
nem vagyok féltékeny pusztán kíváncsi,olyan lányokról van szó ahol már nincs is összkép..
naponta találkom ezzel a jelenséggel azért érdekel
annak aki privátban írt üzenem hogy 30 éves vagyok és átlagos,izmos
most pedig leírhatja a választ :)
Én határozottan jó pasi vagyok habár lehet a te "ideálodhoz" képest egy kicsit young de attól még határozottan az vagyok. És volt már ilyen barátnőm. Igaz elég rövid ideig és ő többet érzett mint én de attól még nem csaltam meg. Szóval fogjuk rá hogy kapcsolat volt.
És hogy miért? mert szép volt arcra és szexuálisan is vonzó volt (nem 100 kg-s cetre kell gondolni hanem szép nagy mell , nagy popsi hmmmm) és még kedves is. Úgyhogy ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!