Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hagyjak el egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hagyjak el egy pasit hogy ne fájjon neki?

Figyelt kérdés
Vele vagyok már vagy 16 hónapja de már nem igazán szeretem és nem merem neki ezt elmondani kérlek segítsetek hogy szakíthatnék vele fájdalom mentesen.
2009. nov. 2. 16:49
1 2
 11/17 anonim válasza:
előző vok válaszoló vagyok: mi am egy suliba járunk a volt barátommal, és szó szerint kerüljük egymást pedig a párkapcsolatunk előtt a legjobb haverok voltunk!
2009. nov. 2. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
etess meg vele egy kiló metamfetamint vagy GHB-t,és lődd tarkón...ekkora hülyeséget... ha kikészít,akkor alapból már nem azt nézem,hogy neki fáj-e.Ha nekem rossz,akkor ő nem érdekel...szal:küldd el!
2009. nov. 2. 19:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő Pesti :( 1 órára van innen tőlem vonattal, és a legjobb barátnőm azt mondta h ilyen szánalmas emberre ne pazaroljam a pénzem :(
2009. nov. 2. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Hívd fel és mond neki hogy ha menteni akarja a kapcsit akkor próbáljon meg valamit alakítani személyesen :P
2009. nov. 2. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem mindig jó tanácsadó a ribi barátnő. ;)
2009. nov. 2. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Írtam, h mi 2.5 éve vagyunk együtt! VOLTUNK...tegnap szakítottam vele! Persze megkaptam, hogy dögöljek meg..hasonló! De semmit nem mondtam...lenyelem, de ez volt az utolsó!
2009. nov. 3. 13:19
 17/17 A kérdező kommentje:
megmondom neki én is a magamét azért nem egy rongy vagyok amit ráncigálhat:(
2009. nov. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!