Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hagyjak el egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hagyjak el egy pasit hogy ne fájjon neki?

Figyelt kérdés
Vele vagyok már vagy 16 hónapja de már nem igazán szeretem és nem merem neki ezt elmondani kérlek segítsetek hogy szakíthatnék vele fájdalom mentesen.
2009. nov. 2. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem tudod sehogy, ha szeret Téged, nagyon...
2009. nov. 2. 16:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy fájdalom mentes szakítás..a szakítás mindig fáj,akármilyen könyörületesen is fogalmazol :( Ne félj neki elmondani,mert akkor csak neked lesz rossz!
2009. nov. 2. 16:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez a baj :( hogy nagyon szeret de én már nem bírom a nagyképűségét meg hogy mindig megbánt engem :( csak hogy ő ezt nem veszi észre :(.
2009. nov. 2. 16:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen nekem is fáj :( de vhogy meg kell tennem :(
2009. nov. 2. 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Haha..én is így vagyok vele, mint te! Mi 2.5 éve vagyunk együtt, és semmibe nem néz! Azt mondta, hogy egy semmirekellő vagyok, én megbocsátottam! Most megismertem egy jóval idősebb palit, és rájöttem, hogy ő talán megbecsül majd! Fogalmam sincs, hogy mondjam el neki! Félek én is..de magamat nem teszem tönkre, azért hogy neki jó legyen egy életen át! Alázhasson, elhordjon mindennek...és még csak 20 éves vagyok!
2009. nov. 2. 16:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Én azért nem szakítanék Vele, elmondanám Neki, mi a bajom, aztán lesz, ami lesz.. Ha nem veszi továbbra sem figyelembe, hát akkor nincs mit tenni.
2009. nov. 2. 17:00
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem figyel rám meghallgat és leszarja amit mondtam neki pl. mondtam neki hétfőn hogy ne cigizzen kedden mikor találkozunk mert nem szeretem a cigit erre egész nap azt szívta mikor meg ígérte nekem... ennyit ér az ígérete

am én/16L ő/17F

2009. nov. 2. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Egy a fontos: NE TRÜKKÖZZ! Mondd a szemébe és intézzétek el felnőtt módjára.
2009. nov. 2. 17:11
 9/17 A kérdező kommentje:
Oké csak én félek hogy megbántom :( mert mindig a másik érdekeit nézem :( és itt már barátság sosem lesz..
2009. nov. 2. 17:14
 10/17 anonim válasza:
a cigis ügy nekem is így mennt az exemmel! és nekünk meg az volt a baj, h én nem vettem észre,h ő már nem szeret és dobni akar, és ami a legszörnyűbb, hogy 1.5 év után e-mailt írt, hogy ő már nem szeret, meg h szakítani akar! nagyon bunkon kozolte! és sztem az a legfontosabb, hogy élőbe közöld vele, h vége!
2009. nov. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!