Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van egy párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Nem lecseszést várok, hogy még nem voltam szerelmes, stb. Csak egy kérdés. Mi értelme van egy párkapcsolatnak? Mi értelme van annak, hogy valakihez igazodnod kell, hogy nem lehetsz szabad, hogy valaki megpróbál megváltoztatni, vagy hogy valakihez kényszerből udvariasnak kell lenned, csak hogy ne bántsd meg. Miért? Mire jó ez? Semmiben sem hoz előnyt. Szerintetek?
2013. szept. 6. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem, en vagyok az egyetlen csaj, aki igy gondolkozik. :D

22L

2013. szept. 6. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy ezt azért látod így mert fejben/agyilag még nem vagy érett egy kapcsolathoz. Lehet hogy volt már barátod, de akkor jogos az én kérdésem is hogy minek teszel fel ilyen kérdést ha már voltál kapcsolatban? Akkor tudnod kéne. Persze az más kérdés hogy csak addig kell valaki, amíg meg nem szerzed.
2013. szept. 6. 18:13
 13/17 anonim válasza:
Nem értek veletek egyet. Jó dolog a párkapcsolat. A barátom a legjobb barátom is egyben. Nagyon jó társaság, és igen akármikor szexelhetünk. Ha valami szar, rá számíthatok. Ugyan ez igaz fordítva. Egy ideig én is párkapcsolat ellenes voltam. Nehéz dolog bízni a másikba. És persze, megbánthatnak. De kicsit erősebb lány vagyok , annál, hogy ilyen piti kifogás miatt ne legyek szerelmes. :)
2013. szept. 6. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

A társadalom eleve így működik: nem vagy teljesen szabad, igazodnod kell a többi emberhez, és néha bizony udvariasnak is kell lenned hozzájuk.

Minden emberhez, aki az életed része, bizonyos szinten alkalmazkodnod kell, kompromisszumokat kell kötnöd.

2013. szept. 6. 18:15
 15/17 Tyler913 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha még így gondolod,akkor valószínűleg nem értél meg a dologra. Ennyi,nincs ebben semmi rossz. Csak azért ne élj kapcsolatban,hogy a társadalmi elvárásoknak megfelelj.

Talán előbb-utóbb változni fogsz,és a párkapcsolat pro-kontra listája megváltozik a fejedben :)

Szerintem a szabadság önmagában sz.rt se ér. Mihez kezdesz vele önmagában?

2013. szept. 6. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdekes látni, hogy egy lányban nulla érzelem van. Mik vagytok ti, robotok?
2013. szept. 8. 00:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Nincs nulla érzelem bennem, ez nem igaz, csak nem vagyok romantikus típus és általában nem az érzelmeimre hallgatok, ennyi. Attól még vannak. Csak megtanultam háttérbe szorítani őket.
2013. szept. 8. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!