Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van egy párkapcsolatnak?
"Nem lecseszést várok"
Pedig megkapod, hidd el. :)
Attól, hogy neked rossz tapasztalataid voltak, vagy rossz dolgokat láttál, attól még egy párkapcsolat nem azt jelenti, amit te itt leírtál.
Senkihez nem kell igazodni, senki nem akar megváltoztatni, senkihez nem kell kényszerből udvariasnak lenni.
Egy párkapcsolatnak pont az a lényege, hogy két ember szeretni egymást, jól érzik magukat együtt, jókat beszélgetnek, hülyéskednek, összebújnak, ölelkeznek, tudják, hogy valaki szereti őket, valakihez tartoznak és pont az a lényeg, hogy akivel együtt vagyok, akivel szeretjük egymást, az elfogad olyannak, amilyen vagyok, nem akar megváltoztatni, nem kell kényszerből udvariasnak lennem hozzá és nem kell hozzá igazodnom, mert megfelel nekem, ezért nekem is jó az, ami neki.
Számomra ez az értelme egy párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!