Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg?
Most verd ki a fejedből amíg nem csináltál semmit. Esélytelen.
Vagyis talán ez nem teljesen igaz, de ha valakit el tudsz csábítani a barátjától, azt ugyanúgy elcsábítja majd mellőled is valaki.
Az esetek döntő többségében pedig az egész egy szélmalomharc. Nem egyszer próbáltam, volt olyan hogy úgy gondoltam nyert helyzetben vagyok, mert a csaj leközölte hogy simán le is feküdne velem, tetszettem neki, a barátját állandóan szapulta, engem meg dicsért. Szerinted mi történt? SEMMI. Maradt a nyomorulttal amikor meguntam, és nekiszegeztem a kérdést.
Ezt a kört 2-3 lánynál is lefutottam és hidd el nekem, akkor is ott maradnak ha szar a kapcsolatuk. Hiába kecsegtetsz te jobbal, hiába vagy kedvesebb, megértőbb, viccesebb, akármi... megszokott valamit, és azt nem lesz hajlandó kockáztatni, mert az ember ilyen témában nem szívesen veszít. Senki nem akar 2 szék között a pad alá esni, így inkább egyensúlyoznak azon ami akármikor összetörhet alattuk.
Voltam úgy is hogy a barátnőmet akarták elmarni mellőlem, és úgy hogy tudtam a srác tetszik a barátnőmnek. Mindent megtettem, próbáltam először leszarom módon, aztán fenyegetőztem, minden létező követ megmozgattam és végül én kerültem ki győztesen. Szóval mind a két oldalt ismerem, és hidd el, nem éri meg. Csak bukhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!