Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az Exem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!a kérdéssel adandóan szeretnék tanácsokat kérni hogy hogyan érhetném el, hogy az exem újra beszéljen velem!egyenlőre ez is elég lenne nem kellene hogy egyből a nyakamba ugorjon.Le írom röviden a történetet.Tavaly nyáron megismerkedtük..hihetetlenül el voltunk majd két hónap beszélgetés után találkoztunk.ott is jó volt!ezek után még több tali..már telózás is volt.majd októberben összejöttünk.Hozzáteszem hogy én 23 éves leszek ő 18 éves!és a kapcsolat elején mind a ketten szüzek voltunk.nem tartom magam rossz pasinak mégse vagyok az a nagy csajozós.ő sem rossz csaj..sőt!és decemberben lefeküdtönk.nagyon nehéz eset a csaj nagyon magabiztos nagyon makacs stb..és mégis nekem adta.ami nekem jelent valamit.majd márciusban szakított velem azzal az indokkal hogy nem szeret és hogy megunta a kapcsolatot.ő sem az a nagy pasizós csaj és én voltam a 3. barátja és csak hozzám járt..a többi pasijához egyszer sem ment.én a szakításkor nagyon össze omlottam nem tudtam összerakni hogy miért?!a nővére is próbált segíteni nem sok sikerrel.kb 3 hét múlva annyira összevesztem velük hogy le tiltottak.Az a fura hogy 1 hónappal később a nővére meghívott a születésnapjára úgy hogy előtte soha nem találkoztunk.igaz az exem nem volt ott de remélem értitek a lényeget!én április óta hagytam exemet azzal az indokkal hogy adok neki időt!mostanában újra el kezdtem keresni..levél fb üzi..születésnapjára ajnádék(fülbevaló)!a nővére írta hogy el akarta kérni tőle a fülbevalót és az exem azt mondta neki hogy 'biztos hogy nem adom neked' ez az amit nem értek hogy miértnem dobta ki?mert az összes ajándék,levél megvan még neki!én ha utálok valakit akkor eltüntetek minden emléket!2 napja pedig megint írtam exemnek és írta hogy szálljak le róla..!de nem tudok mert szeretem!nem akarok rossz dötéseket hozni és ezért sem tudom hogy mi a teendő!már egy ezzel kapcsolatos könyvet is megrendeltem mert ott is azt írták hogy semmi sem lehetetlen!mert feladni nem fogom
az a teendő hogy békén hagyod és magadból sem csinálsz hülyét. Lépj tovább.
2013. aug. 25. 14:10
2/18 anonim válasza:
te már voltál nem? addig kérdezel még olyan választ nem kapsz amit hallani akarsz?
2013. aug. 25. 14:11
3/18 A kérdező kommentje:
naná!mivel olyan válasz nem érdekel hogy 'lép tovább..lesz más..stb' mivel van megoldás!csak nem mindenki olyan hogy ha egyszer nem sikerül akkor folytatja tovább..sokan feladják!hát én nem vagyok olyan
2013. aug. 25. 14:14
4/18 anonim válasza:
te teljesen hü_lye vagy, már bocs.
ha nem akkor nem! mit nem lehet ezen megérteni?
ha a csaj már nem szeret, akkor már nem is fog, te pedig életed végéig szenvedhetsz miatta, akkor sem fog többé szeretni és pont. ahelyett hogy utána futkosnál, lehetnél te is boldog egy másik nő mellett.
ha keresed, csak még távolabb taszítod magadtól. a végén majd jól elküld a pics-ba, és jól megaláz, ez kell neked?
legyen már benned egy minimális tartás, ember!
keress magadnak egy jobb nőt, másba is beleszerethetsz, nem csak ez a lány él a világon, vannak nála sokkal jobbak is.
2013. aug. 25. 14:15
5/18 anonim válasza:
elmondta nem szeret, nem akar tőled semmit, az hogy megtartotta a dolgaid kedves mert értékeli a szép emlékeket, de hidd el ilyen módon nem lehet egy nőt visszaszerezni csak ellenszenvet váltasz ki belőle.
de ha ennyire konok vagy csináld majd ráhivja a zsarukat is.
2013. aug. 25. 14:16
6/18 A kérdező kommentje:
ő akkor sem szeretett mikor együtt voltunk.mindig annyit írt hogy 'imádlak stb' azért jött velem össze mert jól el voltunk és hogy megpróbáljuk!kissé féltékeny tipus vagyok és emiatt voltak viták.nincs lehetetlen.ti úgy írjátok a válaszokat mintha az életben soha senki nem kapott volna még 2. esélyt.nem ez lenne az első eset mégis úgy viselkedtek..én tippeket,tanácsokat kértem nem ilyen válaszokat..ezekkel nem tudok mit kezdeni!élő példa a nővére aki a pasijával anno szakított utána nagyon össze vesztek..a csaj is és a pasi is ismerkedett..már majdnem össze is jöttek azzal a személlyel de mégse..utána egymásra találtak és azóta is együtt vannak..kb 3. esély már és most nagyon boldogok!ti nem hisztek semmiben???
2013. aug. 25. 14:22
7/18 anonim válasza:
de hiszek de egy ilyen nyomulós pasitól én is menekülnék
ráadásul leírod be is vallotta NEM SZERET csak azért voltatok együtt mert ELVOLTATOK. Ember nincs esélyed!!!
akármennyire sz.arul esik akkor sincs. az a kis idő amit meg együtt voltatok lóf.asz és estifény ahhoz hogy újra megpróbálja veled.
Értsd már meg hogy nem akar tőled semmit.
2013. aug. 25. 14:34
8/18 A kérdező kommentje:
nem nyomulok csak hetente vagy havonta írok neki 1x!ez mióta nyomulás,zaklatás?a zaklatás az az hogy elmennék hozzájuk,követném,hívogatnám meg ilyenek!havonta írok neki 1 levelet ennek még nincs köze a szakításhoz!és akkor nem adta volna nekem a szüzességét mert megkaphat bárkit mert jó nő mégis nekem adta.nem másnak.még mindig nem értitek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!