Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok még szerintetek valamit tenni a kapcsolatért vagy ne okozzak magamnak még több csalódást?
2 hete szakított velem a barátom nem volt különösebb indoka nem is értettem hogy miért nem akar már látni. Az egyik barátnőm elkezdett vele ismerkedni az egyik közösségi oldalon és megkértem őt hogy kérdezze meg miért szakított a volt barátnőjével (a pasi nem tudja h ismerjük egymást a lánnyal). Azt hittem mond valami sértő dolgot vagy valami erre csak azt mondta neki hogy engem nem érdekelt semmi, nem akartam vele menni sehova meghogy nem volt közös témánk. Ezzel én tudnék vitatkozni hogy nem mentem vele sehova mert nem is hívott sose hogy menjek vele én meg nem akartam rá akaszkodni hogy de igenis vigyél magaddal ha akarod ha nem. Jó mondjuk az igaz hogy nem vagyok valami beszédes de ezzel nem tudok mit csinálni ilyen vagyok sajnos :/ ezen szerintetek lehet változtatni hogy legyek beszédesebb? Mert néha már rendesen utálom magam ezért hogy ilyen csendes vagyok és nem tudok egy témát se feldobni :/ ezért gondoltam arra hogy ha valahogy megtudnék változni és valahogy beszédesebb, érdeklődőbb lenni akkor megkeresném a pasit hogy mi lenne ha megpróbálnánk még egyszer szerintetek??
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!