Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, volt már olyan pasitok, akivel nem csak azért feküdtetek le, hogy ne veszítsétek el?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 18:21
2/10 anonim válasza:
Ha a nők csak azért szexelnének, hogy mellettük maradjon a párjuk, akkor a a r/banc szó nem is létezne, úgy ahogy a friends with benefits kapcsolat kifejezés sem.
3/10 anonim válasza:
nem volt én mindenkivel azért feküdtem le de húztam az időt amíg csak lehetett...25/L
4/10 anonim válasza:
ez degaz! ez most komoly? csak azer? hat akk en eletem vegeig szingli maradok :D
5/10 anonim válasza:
A párommal azért fekszem le, mert a szex jó. Pont.
6/10 anonim válasza:
Azert fekszem le pasikkal, mert szeretem a szexet. Ennyi.
7/10 A kérdező kommentje:
hát az utolsó két válasz eléggé meglepett
2013. dec. 29. 12:51
8/10 anonim válasza:
Azért szexelek a párommal mert jó vele a szex és ennyi.
9/10 anonim válasza:
Kérdező ne haragudj, de ha veled csak "muszájból" fekszenek le a lányok, akkor te vagy sz.a.r nem ők. Sok lány szereti a szexet, az más kérdés, hogy egyes pasik képtelenek őket felizgatni vagy kielégíteni, ezért velük nem kívánják a dolgot.
10/10 anonim válasza:
Nem, de olyan barátom már volt, aki csak azért feküdt le velem, hogy ne veszítsen el.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!