Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is kamuzik ez a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kamuzik ez a csaj?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a társaságban, akinek elég érdekes pasizós sztorijai vannak... állítása szerint kavart híres rock zenészekkel, rendszerint próbálkoznak nála a tanárai, meg úgy alapvetően rajonganak érte a férfiak.

Én már ezeket se hiszem el, de tegyük fel igaz.

Viszont ha ezek igazak, akkor meg mégis ki a fene hiszi el, hogy csak 2 barátjával feküdt le? (Az előző és a mostani). És hogy őt a többi pasi nem is érdekli...na persze... Valami itt tuti nem stimmel, nem?

Mondtam ezt másnak is, de ők elhiszik ezt a sok kamut, én nem igazán.

2013. szept. 5. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A nevét is megmondja azoknak a "híres rockzenészeknek"? Amúgy jó csaj? Mármint hogy legalább külsőre van alapja a mondókájának?
2013. szept. 5. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu, felpróbálta őt az összes pasi akivel kavart, még az is akivel nem.
 3/12 anonim ***** válasza:
A fiúk szoktak dicsekedni a meg nem történt szextörténeteikkel, nem a csajok. Egy csajnál ez közönségesnek tűnik.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3-as, egy pasinál nem az??
2013. szept. 5. 12:55
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A fèrfinál nem, evolùciós gèn a fajfentartás.
2013. szept. 5. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:
A világ legnagyobb ribijei szokták az ostoba pasinak a "csak 2 férfivel voltam" cimű mesét előadni:D Ez nők körében köztudott:D
2013. szept. 5. 13:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Jól néz ki, de valamelyik fele tuti nem igaz ennek... vagy nem hajt rá senki, vagy le is feküdt jó párral...

Ja eszembe jutott a kedvencem: az egyik tanára (egyetemen) azért mondta vissza az eljegyzését a barátnőjével, mert hogy beleszeretett. Miután találkoztak kb 3-4 alkalommal..

és csupa ilyesmit képzeljetek el... de nem is értem mi értelme ennek, hogy ilyeneket meséljen valaki.

2013. szept. 5. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Próbálkozz be nála és megtudod az igazat.
2013. szept. 5. 13:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok. :))
2013. szept. 5. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is hatalmas kamu. Ezek olyanok, mint a pasi sztorik, van valóságalapja, de hamar átveszi a szerepet az orbitális lódítás. Soha nem értettem, hogy egy pasi miért gondolja, hogy egy ilyen történet előadása után majd jobban tud hatni az éppen aktuális kiszemeltjére..mert szerintem kiábrándító már a pasik oldaláról is ilyeneket hallani. Ha pedig egy nő cselekszik így...csak az jöhet le minden férfinak, hogy mekkora egy r*b*nc. De úgy látszik a hölgyemény ezt nem nagyon gondolta át, vagy úgy van vele, mint a férfiak: felkeltem magamra a figyelmet ezzel a történettel, aztán leveszem a lábáról és lefestem neki a képet arról, hogy mekkora Jani vagyok ( hát nagyon...). Ha bármit is komolyan gondolsz vele, mondd a szemébe, hogy mit gondolsz erről az egészről, valahogy ki kell húznia magát a helyzetből..ellentmondó a kép magáról, amit alkotott.
2013. szept. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!