Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális? (főleg férfiak válaszát várom)
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt a párommal, a szex mind a kettőnknek csodálatos egymással, jókat tudunk beszélgetni, hetente többször is találkozunk 1-2 napra, viszont az elmúlt 1 hónapban nagyon furcsán viselkedik velem,szinte leráz, nem akar velem találkozni, mikor azt mondom szeretem és hiányzik tereli a témát vagy csak simán elköszön tőlem telefonon vagy cseten. Az elmúlt időben én is feszült voltam több dolog miatt is és ő is ami persze érthető hogy ilyenkor türelmetlenebbek vagyunk egymáshoz, de attól még szeretném látni a másikat , mert ő a párom. mit tegyek? ha megkérdezem hogy van e valami baja akkor azt mondja nincs és még le is ordít hogy minek kérdezem meg ezt folyamatosan, ilyenkor mi van mit tegyek?
Lehet téged tartogat tartaléknak, hagyd ott mielőbb!
2013. szept. 5. 12:11
12/19 anonim válasza:
Az exqva, itt te már nem tehetsz semmit...ennek vége. Sajnálom, ismerős a szitu:( gyülölöm a nőket:(
2013. szept. 5. 12:17
13/19 A kérdező kommentje:
nagyon tud fájni..egy hete nem láttam és annyit mondott " nem halsz bele" ..nekem azért hiányzik..
2013. szept. 5. 12:24
14/19 anonim válasza:
Miért, szerinted ez normális?
Minek ezt megkérdezni, vagyis ha megkérdezed, akkor te már tudod is a választ, hogy nem, nem az.
Hogy az oka mi az jó kérdés, meghülyült, másik nő, passz, de gáz az egyszer biztos.
2013. szept. 5. 13:53
15/19 anonim válasza:
Szerintem is más lány (jó eséllyel az ex) van a képben és undorító, hogy hogyan kezel mindeközben téged. Már csak ezért sem érdemes mellette maradnod, mert akár van valakije, akár nincs, lesz*rja, hogyan érzel.
Beszéljétek meg, de ha hárít közöld vele, hogy szakítotok, mert nem tudjátok megbeszélni a problémákat.
2013. szept. 5. 13:59
16/19 anonim válasza:
A támadás a legjobb védekezés.Nő van a dologban100%,akármennyire is tagadja.Tapasztalat.
2013. szept. 5. 14:11
17/19 anonim válasza:
nekem is igy viselkedett az exem és hát kiderült h már nem érez irántam semmit csak ragaszkodást..
2013. szept. 5. 15:41
18/19 anonim válasza:
Megcsalt a mocskos némber lapàtra vele.:)
2013. szept. 6. 15:21
19/19 vakondka válasza:
"nem engedi hogy találkozzunk mert neki sok a dolga"
Ez komoly? Mert akkor ez a srác biztosan nem őszinte veled...valahogyan húzd ki belőle az igazat.
Ha minden más "dolga" fontosabb, minthogy veled találkozzon, akkor nem is szeret igazán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!