Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor ezt hova tegyem? :D
Figyelt kérdés
Van egy pasi, nálam fiatalabb. Én 23vok.Ez a srác bulik alkalmával kicsitt mámoros állapotban többször a tudtomra szokta adni hogy khm...szexelne velem.tudja hogy nem vagyok független.Nekem ő nagyon szimpatikus.Meg tetszik is.Pár hete felhivott(tiszta fejjel) hogy mi ujság, meg megyek e valahova.Akkor aznap este találkoztunk egy szórakozóhelyen(egy a társaságunk), ott volt egy szájra puszi.Szombaton is felhivott, csak hogy mi ujság meg hogy megiszok e vele valamit az egyik pubban.Lemondtam mert épp nem értem rá sajnos.Szerintetek csak szex lehet ebböl mi?Vagy valami kis laza lamúr? :D Eszembe jutott hogy ma este felhivnám hogy akkor ma megihatnánk valamit.Vagy várjam meg mig jelentkezik ő?Nyissak felé?Nem arra vágyom hogy csak megb*sszanak.2009. nov. 2. 11:44
11/12 anonim 

válasza:

gyűlölöm ezt a rohadt majom effektust....
Nem hagyod ott a párod ha nem sikerül összejönnöd ezzel a sráccal....és mialatt jársz a pároddal, randizol ezzel a sráccal....b*asszon csak meg aztán hajítson el mint a rongyot és rokkanj bele!!!
12/12 anonim 

válasza:

Szia! Engem is nagyon vonzzanak a fiatalabb pasik......hidd el,ő csak szex-et akar tőled,semmi mást! Én is voltam ,és vagyok is ilyen helyzetben,tudom mi ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!