Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most akkor ezt hova tegyem? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor ezt hova tegyem? :D

Figyelt kérdés
Van egy pasi, nálam fiatalabb. Én 23vok.Ez a srác bulik alkalmával kicsitt mámoros állapotban többször a tudtomra szokta adni hogy khm...szexelne velem.tudja hogy nem vagyok független.Nekem ő nagyon szimpatikus.Meg tetszik is.Pár hete felhivott(tiszta fejjel) hogy mi ujság, meg megyek e valahova.Akkor aznap este találkoztunk egy szórakozóhelyen(egy a társaságunk), ott volt egy szájra puszi.Szombaton is felhivott, csak hogy mi ujság meg hogy megiszok e vele valamit az egyik pubban.Lemondtam mert épp nem értem rá sajnos.Szerintetek csak szex lehet ebböl mi?Vagy valami kis laza lamúr? :D Eszembe jutott hogy ma este felhivnám hogy akkor ma megihatnánk valamit.Vagy várjam meg mig jelentkezik ő?Nyissak felé?Nem arra vágyom hogy csak megb*sszanak.
2009. nov. 2. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Pedig csak az lenne bizony. Csak szex, ha megkapott téged szerintem nézelődhetsz nagyokat!
2009. nov. 2. 11:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam a fenébe, mi? Csak nagyon vonzódok hozzá az a bajság.
2009. nov. 2. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
De, arra vágysz, és még a párod is megcsaltad. Sajnálom őt.
2009. nov. 2. 11:50
 4/12 A kérdező kommentje:
nem csaltam meg tévedés.Én otthagynám ezért a fiuért ha lehetne komolyabb köztünk.már elnézést de nem kell sajnálni.
2009. nov. 2. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mért ne lehetne??? Mert fiatalabb?

Az előző kapcsolatodból úgyis kilépnél.

Nincs vesztenivalód.Hívd fel.

2009. nov. 2. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem arra vágyom hogy csak megb*sszanak.

pedig mást nem érdemelsz

sőt még azt se

2009. nov. 2. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatból úgyis kilépnél, akkor nem mindegy, hogy valakivel vagy egyedül? A párodat esetleg tájékoztathatnád, hogy ne reménykedjen hosszú távon.
2009. nov. 2. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

figyelj az biztos hogy a lányok ott kúrják el hogy annak ellenére hogy a fiú állandóan nyit, ti még a kis ujjatokat sem mozditjátok, és a fiunak annyi jön le ebből hogy csak hiába jártatja a száját, és semmi haszon az egészből, persze hogy te is nyiss felé ha már tetszik, és ha amazt a fiudat, amugy is már megcsaltad, valamiért, azz azt jelenti hogy már nem szereted ,tehát értelmetlen az egész, ami meg a sexes dolgot illeti, egyáltalán nem biztos hogy annyi lenne az egész, végül is ha az ágyban jól fogjátok magatokat érezni, akkor miért kellene neki más, és miért ne járhatnátok?

21 F.

2009. nov. 2. 12:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs barátom, de velem is történt már hasonló. :P Egyik csoporttársammal még évekkel ezelőtt egymás tudtára adtuk, hogy nagyon tetszünk egymásnak, mi lenne ha...? Persze, csak szex. Neki is volt barátnője, nekem is volt barátom 2-3 év alatt, de nem ezért nem kerítettünk rá sort, hanem mindig közbejött valami. Most mindketten szabadok vagyunk, meg is történt a dolog, azóta is beszélgetünk, mint előtte, nem változott semmi, de komolyabbra egyikünk se akarja fordítani a dolgot. Persze úgy búcsúztunk el, hogy lehet, nem ez volt az utolsó alkalom :P

Nem hiszem, hogy a srác többet akarna tőled, de sose tudni. Tisztázd le magadban, hogyha esetleg nem jön össze, akkorse csalódj nagyot. Aztán hajrá. Fiatal vagy, élvezd ki, aztán késő lesz! ;)

20/L

2009. nov. 2. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ülj bele bátran, abból baj nem lehet.
2009. nov. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!