Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeret a pasim ha otthon várja őt az asszonyka, de állítása szerint csak engem szeret?
Kezdem elveszteni az eszem. Kinek mi a vélemyéne az ügyemről:
Ebben a kapcsolatban a lehető összes bakit, hibát és klisét elkövetek, ami létezik. Van nekem a párom-nem párom, a főnököm. 5 évvel idősebb nálam, én 28 vagyok. A bibi az, hogy neki otthon figyel anyu. Ezért nincs nekem párom. De mégis van. Minden nap látom a munkahelyemen. Ezeken kívül délutánonként, hetente kb 2-3 nap jön hozzám. Otthon azt mondja, tovább kell bent lennie. 6 óra körül pontban lelép, megy szépen haza.
Nekem azt mondja, már nem szereti anyut, de "muszály vele lennie, mert ha szakít, a csaj megőrül". Ezen kívül van neki egy igen költséges hobbija, amit csak úgy tud fizetni az én párom, ha anyu igen vaskos kis pénztárcájába is belenyúlhat.
A nyáron volt egy kis malőr, amikoris 3 év együtt/nem együtt töltött kis ideje után lebuktunk. Otthon nagy hajcihő volt. Velem sms-ben szakított, nagyon ki voltam. Hétfőn persze elmondta, hogy még mindig szeret, csak anyu iratta le vele a baromságot, egyedül engem imád, csak...
Azóta nem változott semmi. Jár hozzám, aztán megy haza.
Én már őrültségemben azt is elkövettem, hogy megvásároltam tőle a drága hobbiját képező egyik tárgyat, amit újra cserélt, csak azért, hogy hátha ezzel is magamhoz láncolom.
Szeretnék babát, már mondtam neki. Mondtam, hogy én felnevelem egyedül is akár, van segítségem, csak az "ő részét" adja bele. Hallani sem akar erről.
A srác meg amúgy felügyeli az életem: ha elmegyek valahova szórakozni, rendszeresen besértődik, hogy nem kéne mennem, és hogy be ne merjek pasizni!
Várom az idióta vagy és hasonló kommenteket!
Egy megkeseredett lány
UI: ja a sztori legszebb eleme: anyu neve ugyanaz, mint az enyém. Pedig nem mindennapi a nevem!

Nem értem miért kérsz tanácsot ha úgy sem fogod megfogadni.
Mindenki írja, hogy sosem lesz CSAK a tied és ha ép ésszel végig gondolnád te is rájönnél. Ennek a pasinak nem te leszel az első, hanem a pénz. Ha te is gazdag leszel akkor lehet átpártol hozzád.
De jó úton haladsz, mert te is megveszed a hobbijához kellő szarságokat. Már lassan 2 nő fogja a hobbiját pénzelni. Nah gratulálok.
Nem kell attól megijedni, hogy nincs más pasi a földön, mert közlöm, hogy van. Gyereket csak úgy fog neked csinálni ha nem tud róla. Talán azért, mert még ő is gyerek.
Mire sértődik be? Jah mert anyuval dönget épp szombat este mikor te próbálsz kikapcsolódni? Hihetetlen.
Remélem azért azt nem hiszed el hogy köztük szex nincs.
Az hogy szereted sajnos nem elég a boldogsághoz. Ha elég lenne akkor nem írtál volna. Neked több kell mint egy szerető szerep, de nem fogod megkapni. Próbálj meg lépni, mert ugye 28 vagy és sajnos ketyeg az órád.

Még egy, ha te meg anyu finanszírozzátok a főnököd/szeretőd drága hobbiját, akkor az egy nagy szerencsétlen lehet!
Te lennél a beosztottja?

most egy olyan pasi válaszol, aki volt hasonló szituban.
én másfél éves szeretői kapcsolat után elköltöztem otthonról, 3 hónapig nem akartam látni a szeretőmet, hogy kitisztuljon az agyam. ez érzelmileg egy nagyon kemény időszak volt számomra. viszont utána komoly anyagi konzekvenciák mellet megléptem a válást és boldog voltam és a mai napig nem bántam meg.
az a kérdés, hogy TE milyen szinten szereted a pasit és hogy a pasi milyen szinten szeret téged? mert úgy érzem, hogy TE erősebben vonzódsz hozzá, mint ő hozzád.
ha csak a pénz miatt van együtt a feleségével, akkor az egy bizonyos személyiségre utal.
a pasi nem fog lépni, hisz neki ez így igen kényelmes. ezt a szitut most vagy elfogadod vagy változtatsz rajta.
a gyerektémát felejtsd el, mert egyrészt azzal nem tudod magadhoz láncolni az embert, másrészt felelőtlenség a gyermekkel szemben.
ha elégedetlen vagy a szituval, akkor kérdezd meg, hogy hajlandó lenne-e ő változtatni. ha azt mondja, hogy igen, akkor egyezzetek meg egy időpontba (mondjuk 3 hónap), hogy addigra lépjen, ha nem, akkor neked kell eldönteni, hogy ezt továbbcsinálod-e vagy nem. akkor viszont bele kell törődj, hogy csak a szerető szerepe marad neked.
miért is akarja ő ellenőrizni a te mozgásteredet? ez szerintem nem szeretetről szól.
próbálj munkahelyet váltani, mert csak úgy lesz esélyed elfelejteni.
ne érts félre, én nem ítéllek el, mert az érzelmeket nem lehet ellenőrizni. csak úgy érzem, hogy itt nem kölcsönös a cél, nem egyformák az érzelmek.
sok boldogságot!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!