Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szeret a pasim ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeret a pasim ha otthon várja őt az asszonyka, de állítása szerint csak engem szeret?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszteni az eszem. Kinek mi a vélemyéne az ügyemről:

Ebben a kapcsolatban a lehető összes bakit, hibát és klisét elkövetek, ami létezik. Van nekem a párom-nem párom, a főnököm. 5 évvel idősebb nálam, én 28 vagyok. A bibi az, hogy neki otthon figyel anyu. Ezért nincs nekem párom. De mégis van. Minden nap látom a munkahelyemen. Ezeken kívül délutánonként, hetente kb 2-3 nap jön hozzám. Otthon azt mondja, tovább kell bent lennie. 6 óra körül pontban lelép, megy szépen haza.

Nekem azt mondja, már nem szereti anyut, de "muszály vele lennie, mert ha szakít, a csaj megőrül". Ezen kívül van neki egy igen költséges hobbija, amit csak úgy tud fizetni az én párom, ha anyu igen vaskos kis pénztárcájába is belenyúlhat.

A nyáron volt egy kis malőr, amikoris 3 év együtt/nem együtt töltött kis ideje után lebuktunk. Otthon nagy hajcihő volt. Velem sms-ben szakított, nagyon ki voltam. Hétfőn persze elmondta, hogy még mindig szeret, csak anyu iratta le vele a baromságot, egyedül engem imád, csak...

Azóta nem változott semmi. Jár hozzám, aztán megy haza.

Én már őrültségemben azt is elkövettem, hogy megvásároltam tőle a drága hobbiját képező egyik tárgyat, amit újra cserélt, csak azért, hogy hátha ezzel is magamhoz láncolom.

Szeretnék babát, már mondtam neki. Mondtam, hogy én felnevelem egyedül is akár, van segítségem, csak az "ő részét" adja bele. Hallani sem akar erről.

A srác meg amúgy felügyeli az életem: ha elmegyek valahova szórakozni, rendszeresen besértődik, hogy nem kéne mennem, és hogy be ne merjek pasizni!

Várom az idióta vagy és hasonló kommenteket!

Egy megkeseredett lány

UI: ja a sztori legszebb eleme: anyu neve ugyanaz, mint az enyém. Pedig nem mindennapi a nevem!

2009. nov. 2. 11:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
És neked miért van konkrétan pont erre az emberre szükséged??? 28 évesen már eljut az ember oda h család gyerekek, ahogy írtad is!! Látod h tőle soha nem lesz mert ott van "anyu" aki az életében az első, te csak a második vagy!!! Nem hiszem h ezt érdemelnéd!!!! A szeretők nagyon ritkán lépnek át az első helyre, mert mindig ott van vmi indok ami miatt a pasi mégse tud lépni!!!! Én is ismerek egy pár ilyen helyzetet és azok a pasik is nagyon szerették a 2.at de mégis mindig hazamentek az asszonyhoz!!! Szerintem lásd át ezt a helyzetet reálisan és dönts mert ez rád nézve nem valami jó állapot!!! 24/L
2009. nov. 2. 11:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, jó kis szaftos történet. A férfi egy lover típus, vagyis szereti a pénzt és szerintem a nőket is. Tud helyezkedni, jól bánik a szavakkal és szereti, ha a tulajdonát csak ő birtokolja. Látom azért te is taktikus vagy egy gyerek mindenképp komoly lánc és ezt a férfi is tudja. Anyu sem hülye, bár erre szerintem te is rájöttél. Kérdés van-e anyuéknál gyerek? Én a helyedben elfelejteném és keresnék egy normálisabb férfit magamnak. A fiatalságod rámehet, ha egy olyan szekér után mész, ami nem vesz fel. Tudom érzések, de akkor is. Ha racionális vagy, akkor láthatod évek alatt mennyit léptél előre.
2009. nov. 2. 11:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális életet akarsz, akkor fogod magad, és keresel egy olyan pasit, akinél nincs ha, meg azért nem lehet, mert, mert, mert.

Honnan tudod, hogy olyan szar az életük? Azért mert azt mondta? Ez a pasas sosem fogja otthagyni az asszonyt, és pfúj, de hánynom kell tőle, hogy azért nem, mert a hobbija anyagi részét részben az asszony fedezi. Hova sűllyedt a világ?? Te élnél egy ilyen genetikai hulladékkal, aki egy pénztárca miatt nincs az "igaz szerelmével?"

Voltam hasonló szituban, ahol én voltam a szemét asszony. Komolyan sajnáltam a férjem szeretőjét, mert amúgy rendes kiscsaj lett volna, csont nélkül bevette a férjem összes hülye dumáját a már régen megromlott, sosem volt jó a házasságunk, és csak a gyerek miatt vagyunk együtt dumáról. De behülyítette a férjem, teljesen. Heti három nap találkoztok pár órát, úgy gondolod, hogy ismered? Tudnál vele élni? Mert a hétköznapokban, és a nap 24 órájában már nem biztos, hogy olyan jól működne minden, mint heti 2-3 órában. Rajtad áll vagy bukik a mutatvány, mert ő nem fog ezen a helyzeten változtatni, három éve működik a dolog, mondhatni már olajozottan halad az élete. A kérdés az, hogy Te meddig akarsz még a partvonalon állni? Én lelépnék.

2009. nov. 2. 11:23
 4/25 A kérdező kommentje:

Azért van erre a paira szükségem mert szeretem! Még a régi autóját is megvettem, csakhogy hátha többet jár ki.

De nem így van.

2009. nov. 2. 11:24
 5/25 anonim ***** válasza:
52%

Szükséged van, meg tőle akarsz gyereket, meg teljesen kisajátítod, meg tulajdonodnak akarod. Én szerintem te sem vagy normális és a pasi sem.

Most az hogy anyuja van az anyját jelenti, vagy feleségét.

Amúgy ha az anyját jelenti, és neki fontosabb, hogy belenyúl anyu pénztárcájába, minthogy normális felnőtt, önálló életet élhessen 33 évesen, közelítve a 40-hez akkor az nem is férfi. Ha neked ilyen kell?! Ilyenért harcolni? teljesen töketlen egy pasi. Ha neked ilyen kell, akkor csináld csak...egy ilyen anyámasszony katonáján, meg anyucin élöskődő, meg anyuci megmondja hányra menjek haza típusos hímnemű egyeden mi a francot lehet szeretni? Vagy neked ilyen igényeid vannak?

Jól leértékeled magad. Valami normális pasin gondolkodtál már?

Amúgy a jó édes anyja miért nem engedi, hogy együtt legyetek?

2009. nov. 2. 11:30
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
11.30- azért az elég egyértelmű h az "anyu" a feleségét jelenti :D:D
2009. nov. 2. 11:32
 7/25 A kérdező kommentje:

Ja ja anyu= feleség

gyerekük nincs, a pasi mindene a hobbia: gyorsabbnál gyorsabb autók

2009. nov. 2. 11:34
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz helyzet,de én is elhagynám.Nem érdemes harcolni érte,mégha szereted is.

Gondolj bele:mennyi időt elvesztegettél rá,lehet,már rég ráteláltál volna egy normális hozzád való fiúra.Tudom ez csak feltételezés,de így biztos nem találsz magadnak egy jó kapcsolatot.Ez csak időpocsékolás,lévén 28éves vagy.Az idő megy,nagyon gyorsan.Ez a kapcsolat senkinek sem jó egyedül,csak neki.

2009. nov. 2. 11:41
 9/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy már fiatal ahhoz, hogy kísérletezgess.

A pasi az anyujával (is)van, te meg légy nyitott más kapcsolatokra is. Ha a pasid így használ téged, te is használd. És ha majd találsz valakit, akibe szerelmes leszel, és ő csak veled akarna normális családot alapítani, akkor kiadhatod a mostani pasid útját. Akinek, ha tovább tűrsz az örökös második leszel.

Vidd kenyértörésre a dolgot!

2009. nov. 2. 11:51
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből soha nem lesz semmi. Nem fogja elhagyni a feleségét miattad. Ha családot akarsz, meg komoly kapcsolatot, akkor keress mást. Vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá, adj neki 1 hónapot, h döntsön. Ha nem tud, hagyd ott (és keress másik munkahelyet).
2009. nov. 2. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!