Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van velem, mert tud rám alapozni. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Házasságot tervezünk. Megkérdeztem miért engem választott, amikor előttem már volt több komolyabb kapcsolata is, ott ez mégsem került szóba. Erre azt mondta azért, mert rám lehet alapozni. Ez mit jelent? Elég pénzem van ahhoz, hogy velem legyen?2013. szept. 4. 13:40
1/6 anonim válasza:
jah. Elég pénzed van hogy Ő elköltse.
2/6 anonim válasza:
Nem, szerintem a személyiségedre gondolt. Hogy megbízható lehetsz, stb. De mondjuk tőle is megkérdezhetnéd.:)
3/6 anonim válasza:
Vagy csak megbízhatónak tart és melletted nem rettegne attól, hogy otthagynád terhesen, vagy egy pici babával.
4/6 AeonFLUX válasza:
Na ez a fickó se szerelemből venne el. Azonnal szabadulj meg tőle!
5/6 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem ezt mégis hogyan értette. Ő ezt arra értette, hogy lehet velem közös jövőt tervezni. Mert harmonikusnak érzi a kapcsolatunkat, és hogy velem mindent meg tud normálisan beszélni.
2013. szept. 4. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!