Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szabályok vonatkoznak a haver volt barátnőjével való párkapcsolat kialakítására?
Ha a kapcsolat hosszabb volt,mint fél év, akkor:
Ne!!!!
Hát, én voltam vagyis vagyok ilyen helyzetben, szép exe van a haveromnak...
De semmiképp nem közelednék felé, tiszteletben tartom a haverságot annyira, hogy ilyet nem teszek.
Persze lehet csak én vagyok így vele.
Nem tudom! Néztem a polgári törvénykönyvet, de nem találtam rá utalást. Talán a szokásjogot kéne megvizsgálni.
Szerintem meg a szabad préda az préda.
Ha más megegyezés, íratlan szabály nem él a baráti körben akkor TABU.
És ahogy az első is írta. Mielőtt bármibe is belekezdtek, haverral megbeszél, hogy mit szólna hozzá. Aztán ha nem akarja de neked mégis fontos kockáztatsz, de már a következmények ismeretében és legalább neki is szóltatok, így nem érhet titeket kritika.
Mondja már meg nekem valaki, hogy ha elhagyott a fiú, akkor a haverjával miért nem jöhetnék össze?
Semmi közöm már hozzá. És ha van 100 haverja, akkor egyikkel sem lehetne kapcsolatom?
Nem értem!
Ez a haver lehet rossz megfogalmazás volt, viszont: van egy közelség szint
Egyszerűen ha van egy társaság mondjuk 5-10 fő, akkor ott egynél több személlyel jóérzés mellett nem igazán ajánlott a kapcsolat
100fős baráti társaságok nem igazán léteznek
Az én férjemnek, még mikor engem nem ismert, tetszett neki az egyik lány haverja, de még csak randizni se hívta el soha... mert annyira azért nem kellett neki a csaj.
Az egyik közös haverjuk összejött a lánnyal, és utána kérdezte meg a férjemet, hogy zavarja e. Ő nemet mondott.
Tehát itt némileg más a szituáció.
De szerintem ha a haver és a barátnője már szakítottak, akkor max meg lehet kérdezni mit szólna?, de szakítottak, tehát szerintem amúgy is oké. Bár tisztességesebb megkérdezni.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!