Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy is mukodhet?
A baratommal egyt lakom 1 eve. Kb 1 het utan koltoztunk ossze mivel o is lakast keresett es en is igy jott az otlet , hogy miert is ne?!
Mind a ketten elegge fiatalok vagyunk O 21 en 18 es eleg sokszor vannak itt a haverjai meg kint is sokat van. Es nekem is kell egy kis magan elet. Mondta is baratom , hogy nagyom szeretety egyedul lakni . En ezt megertem es kozos meg egyezesre megbeszeltuk , hogy kulon koltozunk es mint egy normalis fiatal par talalkozgatunk es neha egymasnal alszunk . Nagyon szeretjuk egymast de meg nem erezzuk keszen magunkat erre . Szerintetek mukodhet vagy mar egyalltalan nem fog?
Igen, ha szeretitek egymást, ez nem lehet akadály.
Amúgy valóban jó lenne helyesebben írni :)
5-ös vagyok
"...kevésnek tűntök...." Vagy inkább túl soknak.
összeköltöztetek,most külőn költöztök,és majd később megint össze?
Logika...
Szted akik több 10éve együtt élnek azoknak nincs magánélete? Mert van!
Már bocs, de ki az a hülye, aki pár hét után össze költözik a másikkal?
A másik meg hogy én évekig éltem egy nővel és meg lehet oldani a magánéletet így is, ha valakinek van egy kis esze.
De sajnos nektek nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!