Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolat mukodhet?
Figyelt kérdés
1 ev mulva koltozunk ossze, de addig 4-5 havonta tudunk talalkozni. Ez mukodhet? Fel eve vagyunk egyutt, idaig 1x talalkoztunk. Szeretjuk egymast nagyon, csak olyan sokszor csalodok a talalkozasokkal kapcsolatban..2013. szept. 2. 12:56
3/7 anonim válasza:
És én még azt hittem különc vagyok az egy hetemmel:D
4/7 Nem mondod :D válasza:
Már meg ne haragudj, de ez nem kapcsolat. Hány évesek vagytok? Amúgy én nem költöznék össze senkivel úgy, hogy előtte 4-5ször találkoztunk...
5/7 A kérdező kommentje:
Sok olyat latok itt, hogy 50 km miatt mar szakitani akarnak, sirnak etc. En mit mondjak tobb, mint 1000 kilometerrel? :)
Lany vagyok, kulfoldon elek. O Magyarorszagon jar iskolaba, ez az utolso eve es nehezen tudjuk megoldani a talalkozast.
En mellette maradok, de felek. :(
2013. szept. 2. 13:06
6/7 A kérdező kommentje:
Nyaron 2 honapig nalam lakott. :)
Oda koltozne ahol en lakok. Nem egy lakasban laknank.
2013. szept. 2. 13:07
7/7 anonim válasza:
Természetesen működhet, ha majd tényleg párkapcsolat lesz. Jelenleg nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!