Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Kezdek kiszeretni belőle?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal,akivel csak hétvégén találkozunk,mert mindketten koleszban vagyunk. Nem tudom mi lehet velem,de már a második hétvége telt el úgy,hogy mikor elbúcsúszkodtunk,nem éreztem,hogy annyira szeretném..szeretetet éreztem csak,mintha egy nagyon nagyon jó barátom lenne..De viszont szombat este étteremben vacsoráztunk,nagyon romantikus volt,odaáig voltam érte. Tudom,hogy egy idő után a szerelem átmegy szeretetbe,de ez még nem az..nem tudom mi lehet ez.:(
18/L
2009. nov. 1. 22:29
1/10 anonim válasza:
pedig ez annak a kezdete. vagy felpezsdititek a kapcsolatotokat vagy fogadd el, hogy lassan tönkremegy. te döntesz
2/10 anonim válasza:
Luke! Én vagyok az apád! KRUHHH!! KRUHHH!!
3/10 anonim válasza:
én ezért szakítottam 2év után,ami elmúlik az elmúlik....
4/10 anonim válasza:
"Az igaz szerelem minden áron fenn akarja magát tartani, küzd az elmúlás ellen, és e küzdelmében a legjobb, a leghelyesebb utat teszi meg. " azt hiszem most van itt az idő ,hogy eldöntsd küzdeni akarsz e a szerelmedért,vagy jobb lesz e nélküle? Ha semmi képpen nem tudod akkor egy kéthetes tali felfüggesztést beszéljetek meg és addig ne is beszéljetek meg ne találkozzatok,hogy rájöjj hogy hiányozna e az életedből.nem tudok mást:( sajnos ez ilyen most estem ezen át nemrégen:( elmúlik.de ha elmúlhat azt hiszem nem is lett volna értelme folytatni. majd írd meg hogy mi lett,azért remélem rájössz h mégis szereted és még sokáig együtt lesztek:)
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon hasznos volt,amit írtál! Igazság szerint szeretem még,csak például már nem beszélünk annyit telefonon mint régebben. A hétköznapok néha borzasztóak. Föleg ha szinte csak este beszélünk valamit. Eddig jól bírtam ezt a távkapcsolatot,mert azért sokat beszéltünk viszonylag telefonon,vagy interneten,de most,hogy ezt kezd alábbhagyni,kezdem én is rosszul viselni az egészet. De harcolni szeretnék,nem akarom,hogy fennmaradjon ez az állapot..
2009. nov. 3. 19:13
6/10 anonim válasza:
utsó vagyok.tudom milyen,ilyenkor tényleg ez a legrosszabb ,hogy úristen akkor most mi van.De akkor csak szereted,mert ha nem szeretnéd,szerintem fel sem merülne benned vagy nem is érdekelne már igazán hogy mi van veletek.Biztos a párod is észre vette már ezt az egészet.Igazából nem tudom ilyenkor mi az ami csodát tesz vagy megoldja vagy érted mire gondolok,ha tudnám akkor....mindenesetre nem tudom menyire szoktatok eljárni otthonról mikor találkoztok,de most ne csak dvd-zzetek,hanem mennyetek vhová bulizni vagy moziba és aztán nemtudom főzzetek együtt vmit vagy süssetek pizzát vagy nem is tudom lepd meg vmivel csak mert szereted.Lobbantsd fel benne a lángot és biztos vagyok benne h benned is meg lesz :) (jahj de szépen fogalmaztam)szurkolok nagyon.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak hétvégén találkozunk..és elég sokszor megyünk el étterembe,moziba,erre-arra,sütni is szoktunk együtt. Szóltam neki,hogy valamit kéne változtatni,remélem hatásos volt,mert nem akarom elveszíteni őt!
2009. nov. 4. 21:32
8/10 anonim válasza:
Hogy mondtad neki? vagy mit mondtál?:s
9/10 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki hogy szeretném ha minden a régi lenne köztünk mert nem vagyok biztos már az érzéseimben néha.
2009. nov. 5. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!