Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 orszag van koztunk, lehet ebbol valami?
Minket a barátommal 3 vagy 4 ország (attól függ) honnan nézzük) választ el egymástól.
Távkapcsolat?
2-eske vagyok, tudom, milyen érzés, nyugodtan dobhatsz egy privit.
Hány évesek vagytok egyébként?
Én nem olyan régen egy fesztiválon ismerkedtem meg egy sráccal. Közös baráti társasággal voltunk kint. Ő meg csak úgy megfogta a kezem..kvázi szerelem első látásra.
Belgiumban él, ott tanul és focizik. Átbeszéltük a dolgokat és jelenleg vállalható ez a táv.Így megpróbáltuk "egymással"
Persze még friss a dolog, hétvégenként vagy ő vagy én megyek hozzá. Így nyilván jobb kivitelezni.
Tapasztalatom szerint abból a kapcsolatból sem sül ki minden jó ahol naponta találkoznak. Sőt...itt hamarabb eljöhet a "ránuntam style"
hát meg lehet próbálni de nagyon nehéz köztem és a barátom között egy óceán volt :D
de ma már csak barátok vagyunk mert az elején még jó a beszélgetés de egy kapcsoltban előbb utúbb magasabb szintre kell lépni és azt nem lehet fb-n keresztül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!