Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Haggyam ott?
Figyelt kérdés
A pasimmal 3hónapja járunk.Megismertem egy másikat aki viszont akarna velem járni.De mind a kettő között a távolság 70km.A pasim eljön hozzám ujjévezni.De viszont a másik pasi is bejön nekem.Ott haggyam??mert nem akarok vele kicseszni.Segítsetek pls.2009. nov. 1. 21:44
2/7 anonim 

válasza:

Hát... Most mi a bőrrákos disznófitymáért akarnál szakítani a jelenlegi fickóddal?
3/7 anonim 

válasza:

Azért mert valaki járni akar veled,te egyből kidobnád a pasidat?:O nem szereted? mert akk dobd ki,ennek így semmi értelme sincsen!!!!!!!!!!!!!!
4/7 anonim 

válasza:

Ha te engem így dobnál, véresre vernélek. Nem viccelek. Nem vagyok én egy könnyű eset. Egy hülye p.csa vagy.
5/7 anonim 

válasza:

Hát az az igazság hogy nekem volt egy erdélyi csaj akihez mentem volna ujévezni, most és már levolt zsirozva az ügy erre beirt hogy megismert egy másikat és járni is szeretnének, de engemet is szeret csak én nagyon messze vagyok h járjunk. egyébként a csajnak azt mondtam amit neked is hogy ha avval akar járni hát akkor járjon, most én mit csináljak, na szarul esett, mert lekelett mondanom az egész ujévemet a haverokkal miatta, mert ugye igy szeret meg ugy, de most meg hirtelen emevvel akar lenni.érdekesek vagytok ti lányok, miért jó ez nektek.
6/7 anonim 

válasza:

de van egy jó mondás amit fogadj meg te is mert ezt mondtam neki
soha se hagyd el azt a valakit akit szeretsz egy olyanért aki tetszik, mert aki tetszik elhagy majd egy olyanért akibe szerelmes lessz.
Mintha csak az én barátnőm lennél
7/7 anonim 

válasza:

Hát én sajnálom mind a kettő srácot... :S De inkább vállaszd a 2-ot, az elsőt ne szivasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!