Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mindig én írok neki, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig én írok neki, az olyan, mintha nyomulnék, nem? Nem akarom zavarni, de hiányzik :/

Figyelt kérdés

Alakul köztünk egy pasival valami. Minden nap szoktunk írni egymásnak. Először ő írt, aztán én, megint ő, stb. Tegnap én írtam neki, ma pedig majdnem megpusztulok, mert szívem szerint írnék neki, de nem akarom sem zavarni, sem nyomulni. Kíváncsi is vagyok, hogy eszébe jutok-e :( De nem bírom, pláne, hogy tudom, hogy a városban van, mégsem tudunk találkozni, mert melózik :(

szerintetek várjam meg míg ő ír? és ha holnap sem ír magától? felejtsem el? vagy én reagálom ennyire túl emiatt a rózsaszín felhő miatt? :)

20/L

2013. szept. 3. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Várj míg ő ír :)
2013. szept. 3. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak azon agyalok, hogy mi van, ha azért nem írt napközben, mert tudja, hogy órám van. Este meg ő megy dolgozni :( Utoljára fél 3kor volt fent, ebből gondolom, hogy talán ez az ok.

Egy jómunkát sms-en is gondolkoztam, de nem tudom..

Inkább várok :)

2013. szept. 3. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál,hogy talán ő sem akar nyomulni? :)
2013. szept. 3. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen? :D
2013. szept. 3. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is rengeteget szoktam agyalni, hogy "mi van, ha azért nem ír, mert nem akar velem beszélni" stb.. valószínű mi nők túlkomplikálunk mindent...:D szerintem nem baj, ha megint te írsz. írtál végül?
2013. szept. 3. 23:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Írtam, de már akkor dolgozott, így hajnalban válaszolt :)

Plusz ma délután írt, hogy el kell utaznia Olaszba munkaügybe 4 napra, szóval nem lesz fent, csak sms-t tud küldeni vagy fogadni.

És már megint ott tartok ahol a part szakad :D Most már tényleg várjak rá, nem? :D

2013. szept. 4. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. mostmár várj, míg ő ír. tudom, idegtépő...
2013. szept. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!