Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt megcsalásnak vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megcsalásnak vennétek?

Figyelt kérdés
Ha a párotok azonos neművel lefekszik. Miután elutaztam, rögtön rá egy nappal együtt volt egy pasival, de csak utána szólt róla. Ez 2 hete volt. Tegnap pedig mondta, hogy 4 napja megszopatta egy pasi.
2013. szept. 3. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én azt sem viselném el, hogy egy nálam szebb nővel csalna meg, de hogy egy pasival? Küldeném a meleg felvonulásra.
2013. szept. 3. 11:52
 12/19 anonim válasza:
Ráadásul pasival? Egyébként ez elég öncélú kapcsolat egy másik valakivel, persze hogy megcsalás…
2013. szept. 3. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: Te minek érzed? Ha szerinted megcsalt és rossz és nehogy még egyszer előforduljon, akkor megcsalt.

Ha nem zavar, mert pasival történt akkor próbáljátok ki hármasban is ha neked bejön. Ha a pasid csak szexel a fiúkkal de nem járna egy sráccal akkor valószínű hetero orientáltságú bi, aki néha élvezné a cerkát is. Azt meg meg lehet oldani.

2013. szept. 3. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:

A 11- es válaszomra kérdezte egy "valaki", hogy miért, ha nálam csúnyábbal csalna meg, azt elviselném?

Szomorú, hogy egy ilyen egyértelmű választ értelmezni kell egy felnőtt ember számára. Gondolom, hogy a kérdező érti a válaszom lényegét. De a privát válaszoló kedvéért elmondom, hogy minden nővel való megcsalás megcsalás a számomra, de a férfival való megcsalás az sokkal borzasztóbb az én számomra. És itt kiemelném, hogy az ÉN számomra. Mert mindenki másképp csinálja!

2013. szept. 3. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Gondolom férfiként azt kéne mondanom, hogyha a barátnőm megcsal egy másik csajjal, hogy maximum beszállok én is. :D

De ennek ellenére számomra ugyan úgy megcsalás. Mindegy, hogy kivel, vagy mivel teszi.

2013. szept. 3. 12:17
 16/19 viktor123456 ***** válasza:
Pinát nem érintett, nem az. :-)
2013. szept. 3. 12:28
 17/19 anonim ***** válasza:

14es, én vagyok az a valaki.

Ezen az oldalon nem lehet tudni soha...

Van aki szerint ha a nője egy másik nővel szexel, az nem megcsalás stb.

De minden esetre így is lehetett érteni a választ.

Persze örülök, hogy nem vagy olyan, mint ami abból látszott.

2013. szept. 3. 12:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem akkor lenne rosszabb,ha a párom egy nálam szebb nővel csalna meg.De hogy pasival,az mindent vinne.Gusztusom sem lenne többé hozzá,de ízlések és pofonok.
2013. szept. 3. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
először is tisztázzunk valamit. tudtad, hogy a barátod egy b.u.z.i? amúgy meg persze,hogy megcsalás ha nem téged dug. ez neked nem egyértelmű?
2013. szept. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!