Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt megcsalásnak vennétek?
Kérdező: Te minek érzed? Ha szerinted megcsalt és rossz és nehogy még egyszer előforduljon, akkor megcsalt.
Ha nem zavar, mert pasival történt akkor próbáljátok ki hármasban is ha neked bejön. Ha a pasid csak szexel a fiúkkal de nem járna egy sráccal akkor valószínű hetero orientáltságú bi, aki néha élvezné a cerkát is. Azt meg meg lehet oldani.
A 11- es válaszomra kérdezte egy "valaki", hogy miért, ha nálam csúnyábbal csalna meg, azt elviselném?
Szomorú, hogy egy ilyen egyértelmű választ értelmezni kell egy felnőtt ember számára. Gondolom, hogy a kérdező érti a válaszom lényegét. De a privát válaszoló kedvéért elmondom, hogy minden nővel való megcsalás megcsalás a számomra, de a férfival való megcsalás az sokkal borzasztóbb az én számomra. És itt kiemelném, hogy az ÉN számomra. Mert mindenki másképp csinálja!
Gondolom férfiként azt kéne mondanom, hogyha a barátnőm megcsal egy másik csajjal, hogy maximum beszállok én is. :D
De ennek ellenére számomra ugyan úgy megcsalás. Mindegy, hogy kivel, vagy mivel teszi.
14es, én vagyok az a valaki.
Ezen az oldalon nem lehet tudni soha...
Van aki szerint ha a nője egy másik nővel szexel, az nem megcsalás stb.
De minden esetre így is lehetett érteni a választ.
Persze örülök, hogy nem vagy olyan, mint ami abból látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!