Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan önfejű, makacs és mindent túlkomplikáló vagyok! Miért? Mit csináljak?
Mindig mindent túlkomplikálok és túlgondolok. Most egy darabig nem tudunk találkozni a barátommal, és nagyon makacs vagyok dolgokban, és annyira hiányzik, hogy rosszul esik ha egész nap csak 1-2 sort ír, mert éppen valahol kiruccan vagy hasonlók. Akkor is felhúzom magam, ha skypeolunk vagy csak írunk,és mással is beszél az a rövid idő alatt közben.Néha már csak büszkeségből nem kérem, hogy kamerázzunk, mert az gondolom inkább hagyom dumálni a haverjaival, biztos azt jobban szeretné, az érdekesebb,így nem is szólok. És még sok ehhez hasonlót csinálok, és aztán egy idő után ő is így tesz, mert elvárná tőlem, de nem teszem. És így makacsolom meg magam. :(
Mit csináljak? :/
most azért, mert nem tudtok találkozni (mással is megesett az eset), miért kell rögtön házisárkánnyá válni? miért kéne a szoknyád mellett ülnie 24/7?
kicsit próbáld már meg átgondolni, hogy nem a tulajdonod a pasid.
első voltam, 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!