Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket sűrűn hív a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket sűrűn hív a barátotok?

Figyelt kérdés
Engem általában igen, de ma eggyszer beszéltünk délelött, és ki vagyok borulva miatta. Azóta nem hívott... Tudja hogy szarul vagyok és nem keres.... most várjak vagy mi?

2013. szept. 2. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán hívd fel te.
2013. szept. 2. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát engem hívni nem szokott, mert mindkettőnknek okostelefonja van és van rajta net, így jobbára fb-on üzengetünk. Bár azt majdnem egész nap, mert távkapcsolat.

22L

2013. szept. 2. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Úr isten, ma csak egyszer hívott fel? WATTAFAK! ÚRISTEN! HOGY TEHETETT ILYET? Szegény ez neked, biztos nagyon rosszul eshetett, és véletlen sem akarod TE felhívni. Megértelek, ez tényleg nagy probléma. Szerintem megcsal téged......
2013. szept. 2. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rosszul vagyok nekem kedvem sincs telefonálni.Nem hogy azért hisztizzek,hogy nem hív fel.
2013. szept. 2. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, Angliából drága a hívás... :/
2013. szept. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!