Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol keressek pasit, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek pasit, hogy egy hónapon belül biztos legyen pasim?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és szűz. Nos még soha nem hoztam haza pasit és úgy érzem itt az ideje, hogy bemutassak valakit anyáéknak is, csakhogy nem tudom, hogy hol kellene keressem. Az igényeim nem túl nagyok. Komoly kapcsolatot keresek egy szűz fiúval, aki ápolt valamilyen szinten. Nem muszáj jól kinéznie, lehet egy picikét duci is, vagy akár csúnyácska. Igazából a pénz se meghatározó nálam. Két pasim volt, eddig, de mindkettő csak pár napig. Valamiért úgy gondolom, hogy elég szűz 19 éves fiú járkál az utcákon, akár "loser"-nek bélyegzett pasival is járnék, ugyanis úgy gondolom, hogy az ilyen pasik nem olyan beképzeltek, mint a többi és kevesebb az esély rá, hogy átvernek. Mivel én egy félénk lány vagyok és alig vannak barátaim, ezért nem tudom, hogy és hol kezdjek bele a pasizásba. Külsőre átlagosnak mondanám magam, bár kezdek kicsit duci lenni és nincs sajnos elég pénzem, ahhoz, hogy mindig szép ruhákban járjak. Szerintetek hol és hogy kezdjek bele a pasizásba?
2013. szept. 2. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ilyen eszeveszettül keresed,nem is fogod megtalálni.. :) Mindig akkor jön mikor nem is számítasz rá.Legalább is nálam eddig mindig így volt.
2013. szept. 2. 17:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Nálam is akkor jött az utóbbi szerelem, mikor nem is számítottam rá, pont a céljaim megvalósításáért harcoltam és baromira utáltam a pofáját, mert egy bunkó köcsög volt. Szóval rám csak az idióták nyomulnak. Lehet az a baj, hogy nem vagyok jó csaj, de valamiért annak tartom magam.
2013. szept. 2. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha Te magad jó csajnak tartod akkor miért mondod azt,hogy nem vagy? Legalább önbizalmad van :) Belőlem kihalt.. :D

Szerintem amúgy akármennyire is pasizni akarsz,éld az életed ahogy eddig,és ne erőlködj ennyire.Kicsit olyan mintha kétségbeesett lennél,mert nincs pasid.. Ez nem feltétlen rossz dolog szerintem..addig mig nem lesz koncentrálj a sulira,meg az életedre.. majd úgyis jön aminek jönnie kell..

2013. szept. 2. 17:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Így van, kétségbeesett vagyok, mert az osztályban lévő duci-ronda csajsziknak már kb 1 éve van . :D
2013. szept. 2. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
S miért mással foglalkozol? Miért nem magaddal? :) Vagy ez miatt már csesztettek is? Evvel tényleg csak azt fogod elérni ,hogy leállsz mindenfélével,akivel amúgy nem álltál volna le.. Ezt igazából neked kell eldönteni.
2013. szept. 2. 18:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazából mindenféle tanácsot kaptam, mindent kitárgyaltunk, de a kérdésre választ nem. :D
2013. szept. 2. 18:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Hol? Akárhol..Suliban,megállóban,buliban,esetleg neten ( ma már az se kizáró dolog )

Hogy? az meg úgyis a szitutól,és a helyszíntől függ..

Szerintem bocs h ezt mondom,de hülyeség ez az egész.Igy annyira nem is tudok értelmes dolgot mondani.. :)Majd mások biztos értelmesebb dolgot tudnak mondani

2013. szept. 2. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nos, ez nagyon becsülendő hogy nem itt akarsz ismerkedni, ennél minden jobb! Remélem ezt tiszteletben tartják. Szerintem járj el vhova önkénteskedni pl hétvégente ha van vmilyen lehetőség a környékeden, az ilyen helyeken legalább olyan fiúk vannak akik nem csak magukkal foglalkoznak.:)
2013. szept. 2. 18:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Hol...Egyáltalán melyik részén a világnak?
2013. szept. 2. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!