Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagálnátok, ha észrevennétek, hogy a barátotok háttérképe a telefonján Palvin Barbi és nem pedig ti?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 22:51
11/18 anonim válasza:
10#Te is megláttad a lényeget a telefonokkal kapcsolatban :D vagy nem..
12/18 anonim válasza:
Szerencsére az enyémet nem zavarja. Amúgy meg egy külföldi színész képe van beállítva, nem a postás fiú képe, úgyhogy nem hiszem, hogy fenyegetettve érzi magát. :)
13/18 anonim válasza:
Az én pasimnak egy 67-es Shelby Mustang a háttere. Most legyek féltékeny egy retro autóra?
14/18 anonim válasza:
Semmit. Az én telefonomon Michael Jackson van kint háttérképnek, a párom telefonján Mila Kunis. :-) Én tudom, hogy Mila Kunis a kedvenc színésznője, ő pedig azt, hogy bálványozom Michael Jackson-t. Ez olyan, mintha te kitennéd a kedvenc színészed, vagy nem tudom egy focista fotóját háttérképnek. Nincs ebben semmi, attól ő még ugyanúgy szeret téged!
15/18 anonim válasza:
Nem értem, h miért vannak oda az emberek azért a csajért...szerintem elég undorító feje van, hiába modell, attól még nem lesz jobb...
16/18 anonim válasza:
Anno az én pasimnak Alizée volt a háttere, nekem meg Johnny Depp, nincs ebben semmi :)
17/18 anonim válasza:
Semmit.Az én háttérképem Ryan Gosling szóval nincs jogom beszólogatni ilyenért. :D
18/18 anonim válasza:
A pasim szerint Barbara egy beképzelt arcú tini p*na akiben nem látja a nőt.Én tetszek neki és nem a Palvin és nekem is ő tetszik és nem a Brad Pitt.Szerintem fel kéne nőni és nem a szobád falán lévő plakátot puszilgatni, mint egy 11 éves kislány.Általánosan fogalmaztam, mégis E/1. személyben nem félreérteni!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!