Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csökkentem az elvárásaimat a nők személyiségével kapcsolatban, akkor könnyebben lehet szép barátnőm?
Nézd, amelyik nő szép, általában azt hiszi magáról, hogy okos is.
Ennek a magyarázata rendkívül egyszerű:
A.) Tényleg okos
B.) A fiúk érdeklődnek iránta és gyakran kap elméjét dicsérő bókokat is. Mivel túl egyszerű hozzá, hogy felfogja, hogy csak a fűzés miatt kapja, elhiszi.
Így nem hinném, hogy jelentősen növekednének az esélyeid.
Te:
- jól nézel ki ÉS okos vagy?
- jól nézel ki VAGY okos vagy?
- esetleg egyik sem?
#2: ebben van igazság.
#3: a második; átlagosan nézek ki, de okos vagyok.
Nem is értem, akkor miért vártál eddig szép ÉS okos lányra?
Szerintem, ha okos vagy, egy okos csajjal boldogabb lehetsz, a szépek egy idő után untatni fognak. De próba-szerencse.
Én azt gondolom, hogy te nem vagy nagyon okos!
Ha neked a szépség számít és nem a teljes ember, akkor sajnálni tudlak. Persze, ha csak szexre akarsz befűzni csajokat, akkor más a helyzet, de azért meg drukkolok, hogy ne sikerüljön rendes csajokat becsapnod.
Csökkented az elvárásaidat, hogy szép nőd legyen???!!!
Csak nekem tűnt fel a kérdésben rejlő önellentmondás?
Ha ráhajtanál a törpe, féllábú, csúnya, kövér csajokra, akkor adnád lentebb, öreg!
Előre szólok, hogy bukta lesz a terved, mert már maga a koncepció h.ülyeség...
#5,7: az intelligencia objektíve mérhető mivolta egy dolog. A te szubjektív véleményed egy másik... Egyébként nem csapok be senkit.
#8: a szép és okos nőkhöz képest igen, csökkentett elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!